Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Danubiu Enterprises dezvolta cu 10 milioane euro un parc de retail in Bucuresti
Danubiu Enterprises dezvolta cu 10 milioane euro un parc de retail in Bucuresti
Info-Santiere Publicat de AG&F 07 Mar 2024 10:44
Danubiu Enterprises, dezvoltator de real estate comercial (spatii logistice si de retail), are in plan pentru anul 2024 sa inceapa dezvoltarea unui proiect de retail in valoare de peste 10 milioane de euro, deschis spre inchiriere vanzatorilor angro si cash & carry (de produse alimentare si nonalimentare). Numit A1 Shopping Center, acesta va fi amplasat pe un teren in suprafata de 67.000 de metri patrati din vestul Capitalei, zona Militari-Chiajna, la o distanta de doar 50 de metri de Autostrada 1 si in apropiere de Divertiland Water Park. Cu o suprafata inchiriabila de 24.000 de metri patrati, complexul va cuprinde atat o zona comerciala propriu-zisa, cat si spatii de depozitare, alaturi de o serie de servicii complementare. Lucrarile de constructie sunt programate sa inceapa in trimestrul al doilea al anului 2024, termenul estimat de finalizare fiind trimestrul al treilea din 2025.
 
 
"Initial, acest proiect trebuia sa fie compus dintr-un strip mall dedicat retailerilor clasici, al caror public-tinta este reprezentat de consumatorii finali, alaturi de un hotel de 3 stele, ce trebuia sa acopere cererea destul de ridicata pentru calatorii de afaceri din vestul Capitalei. Ulterior, insa, in urma analizei aplicate, in timp, a nevoilor pietei, am realizat ca zona respectiva a Bucurestiului ar fi mai bine deservita de un proiect conceput pentru retaileri de tip angro si cash & carry, care vin sa raspunda variatelor nevoi ale proprietarilor de magazine mici si medii din toata tara. Concluzia noastra a fost confirmata de feedbackul primit din piata, un important retailer din aceasta categorie manifestandu-si deja interesul pentru inchirierea unui spatiu de mari dimensiuni in proiectul nostru. Suntem convinsi de viabilitatea modelului nostru de business si suntem gata sa deschidem negocierile si cu alti jucatori de profil.”
 
 
Maria Iancu, Director Dezvoltare 
Oferind acces rapid catre Autostrada A1 si Centura Bucurestiului, parcul comercial de tip angro a fost conceput in conformitate cu cerintele specifice ale retailerilor din aceasta categorie. Acesta va cuprinde, astfel, atat spatii de vanzare moderne, dotate cu toate facilitatile si utilitatile necesare, cat si spatii de depozitare la standarde europene – usurinta de utilizare a acestora din urma fiind o conditie obligatorie pentru vanzatorii de volume mari de marfuri. La aceste doua componente esentiale se adauga o zona de servicii pentru retailerii cash & carry, o zona de food court, un numar generos de spatii de parcare, inclusiv o zona dedicata autoturismelor de tip duba, aspecte menite sa fluidizeze circulatia cumparatorilor de marfuri.
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
strabag nivel 1
Acvatot 2019
concelex
ness project
viarom
CONCEPT STRUCTURE
siniat
quadratum
EDIT-Structural
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
noark
rigips
theda mar
Ubitech
leviatan
konsent

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander