Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - DSD Noell va retehnologiza ecluza Navodari pentru cresterea sigurantei navigatiei
DSD Noell va retehnologiza ecluza Navodari pentru cresterea sigurantei navigatiei
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 23 Mai 2024 16:57
Asocierea formata din companiile DSD Noell GmbH (lider), Utilnavorep si Fluid Development a fost desemnata castigatoare a contractului de proiectare si executie a lucrarilor de retehnologizare a ecluzei Navodari, in vederea cresterii sigurantei navigatiei. Din echipa care va implementa proiectul mai fac parte subcontractantii SMM Invest Co, Socot, Hidrotim, Electronic Security Systems si Reliance Proart Instal. Beneficiarul proiectului este Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta.
Valoarea contractului este de 364,73 milioane de lei (fara TVA), durata de implementare a acestuia fiind stabilita la 12 luni. Finantarea obiectivului de investitii este realizata din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operational Transport (POT) 2021-2027 si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.
 
 
Proiectul presupune inlocuirea echipamentelor si instalatiilor de baza si a celor auxiliare de pe cele doua ecluze, realizarea unui sistem de comanda automatizat, reabilitarea camerelor tehnologice, realizarea protectiei constructiilor de dirijare pentru accesul navelor in ecluza si modernizarea instalatiei de prevenire a amestecarii apei dulci cu apa sarata.
In cazul aceluiasi proiect, mai este in desfasurare si licitatia pentru atribuirea contractului pentru supervizarea lucrarilor de proiectare si constructii. Contractul are o valoare estimata de 7,25 milioane de lei si o perioada de implementare de 120 de luni, ce include supervizarea proiectarii, constructiei, dar si din perioada de garantie.
 
 
La licitatie au fost depuse cinci oferte, una apartinand companiei TPF Inginerie, si celelalte patru asocierilor CMC Creativ Construct (lider) - K-Box Construction Design, Amfora Construct Promanagement (lider) - AE Dozoring, Ghallard Sys (lider) - Secunet Project, respectiv Safege SAS (lider) - Triton Invest Advisors. Ofertele se afla in etapa de evaluare financiara si tehnica, ce are termen-limita stabilit la 8 iulie 2024.
Proiectul "Retehnologizare ecluza Navodari in vederea cresterii sigurantei navigatiei" are o valoare totala de 504,8 milioane de lei, potrivit indicatorilor tehnico-economici avizati de Guvern in luna mai 2023.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
CDS
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Ubitech
viarom
rigips
CONCEPT STRUCTURE
konsent
quadratum
MAKITA
BogArt
noark
ness project
siniat
strabag nivel 1
Acvatot 2019
EDIT-Structural

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander