Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - ENERGOBIT, BARAN si ELSACO vor sa construiasca noua termocentrala CET Govora
ENERGOBIT, BARAN si ELSACO vor sa construiasca noua termocentrala CET Govora
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 03 Iul 2024 12:03
Asocierile Baran Israel - Telemenia, cu Energobit printre subcontractanti, si Elsaco Electronic - Elsaco Engineering - Energomontaj au depus oferte de participare la licitatia pentru proiectarea si executia unei centrale termo-electrice in cogenerare in cadrul CET Govora, Lotul 1. Valoarea estimata a contractului este de 534 milioane de euro (circa 110 milioane de euro), fara TVA, iar durata de implementare a proiectului este de 25 de luni de la semnarea Ordinului de incepere, la care se adauga o perioada de garantie de 24 de luni.
Noua centrala de producere a energiei termice si electrice (Lot 1) va avea o capacitate totala instalata de circa 145 MWt si va utiliza o instalatie de cogenerare de inalta eficienta cu motoare pe gaze naturale si o instalatie cu cazane de apa calda cu functionare pe gaze naturale, impreuna cu instalatiile auxiliare necesare. Potrivit Caietului de sarcini, aceasta noua configuratie a sursei SACET Ramnicu Valcea va fi racordata la instalatia de gaz printr-un nou racord la statia SRM Transgaz existenta, la retelele de apa existente, precum si la SEN, in statia existenta 110 kV Govora.
Contractul de lucrari va include toate activitatile de proiect necesare dezvoltarii obiectivului.
Proiectul prevede si constructia unei centrale termo-electrice pe biomasa, cu o capacitate termica nominala de minimum 5 MWt si 1,8 Mwe, evaluata la 10,11 milioane de lei (Lot 2). Licitatia pentru acest lot a fost anulata, deoarece nu a fost depusa nicio oferta.
 
Tabloul complet al participantilor la licitatia pentru Lotul 1
  1. Asocierea Baran Israel Ltd (lider) - Telemenia Ltd, avand ca subcontractanti/ terti companiile Energobit Control Systems, Baran Group Limited, East European Business Center (EEBC), Baran Romania, AUA Energy Ltd, Tibpet, ELM Electromontaj Cluj si Termoenergetika Inzenjering Proizvodnja Odrzavanje Doo;
  2. Asocierea Elsaco Electronic (lider) - Elsaco Engineering - Energomontaj, cu subcontractantii BAT Medias, Aquaterm Green Energy, Electroechipament Industrial, MARSAT si Greenviro.
Cele doua oferte se afla in etapa de evaluare financiara si tehnica, faza ce are termenul-limita stabilit la 24 septembrie 2024, ora 18:00.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Acvatot 2019
leviatan
SIGM
rigips
noark
CDS
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
ness project
EDIT-Structural
konsent
concelex
Ubitech
strabag nivel 1
quadratum
SSAB
BogArt
MAKITA
siniat

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander