Agenda Constructiilor
Marti, 05 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - HAGAG investeste 20 milioane euro in noul proiect rezidential H Primaverii 1
HAGAG investeste 20 milioane euro in noul proiect rezidential H Primaverii 1
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 12 Mai 2022 12:40
Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe anunta lansarea unui nou proiect rezidential upper-premium: H Primaverii 1. Investitia este estimata la peste 20 de milioane de euro.
In prezent in faza de proiectare, H Primaverii 1 va fi edificat pe un teren cu suprafata de 1.360 de metri patrati si va afisa peste 4.000 de metri patrati construiti de apartamente si spatii comerciale, la care se adauga mai mult de 2.000 de metri patrati de constructie subterana, destinati exclusiv locurilor de parcare. Cladirea va cuprinde 18 unitati rezidentiale si 700 de metri patrati de spatii comerciale, dispuse intr-un regim de inaltime de -2S+P+ 5E.
„Suntem incantati sa lansam pe piata locala un nou proiect rezidential upper-premium care inglobeaza cele mai inalte standarde in materie de dezvoltari imobiliare. Pozitionarea privilegiata, imprejurimile selecte si arhitectura remarcabila, completate de facilitatile exceptionale specifice zonei asigura toate premisele pentru ca H Primaverii 1 sa devina, in cel mai scurt timp, un reper rezidential emblematic al Bucurestiului.”, a declarat Yitzhak Hagag, co-fondator si actionar Hagag Development Europe.
Hagag Development Europe isi continua planurile de expansiune pe piata locala si ramane unul dintre cei mai dinamici si proeminenti investitori activi pe piata locuintelor de lux. Noul proiect, H Primaverii 1, isi propune sa devina unul dintre reperele rezidentiale emblematice ale orasului, captand interesul nu doar datorita amplasamentului privilegiat, ci si datorita design-ului exterior impresionant si a detaliilor arhitectonice luxuriante. Proximitatea fata de parcurile Bordei si Regele Mihai I, accesul la multitudinea de facilitati premium din zona, completate de accesul facil catre zona de centru a orasului, au capacitatea de a transforma bulevardul Primaverii numarul 1 in cea mai dorita adresa din Bucuresti.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
viarom
BMI_Icopal
leviatan
rigips
leviatan
Acvatot 2019
FRONTALE
MAKITA
strabag nivel 1
CELCO 2020
hidroplasto
CONCEPT STRUCTURE
hilti
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere