Agenda Constructiilor
Sambata, 02 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Info-Santiere - IMPACT SA va incepe lucrarile la faza 2 a Boreal Plus Constanta
IMPACT SA va incepe lucrarile la faza 2 a Boreal Plus Constanta
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 09 Mar 2023 13:10
IMPACT Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar infiintat in Romania si totodata prima companie imobiliara listata la Bursa de Valori Bucuresti (simbol bursier IMP), a finalizat primele 209 apartamente ce alcatuiesc Faza I de dezvoltare a ansamblului rezidential Boreal Plus din Constanta.
Cele 209 apartamente sunt situate in trei blocuri cu regim de inaltime P+8E si P+11E si vor fi predate catre noii proprietari incepand cu luna martie. Totodata, dezvoltatorul a finalizat si o cladire de parcari cu 6 niveluri (S+P+4E) ce cuprinde 290 de locuri de parcare. Cladirea este dotata cu statii de incarcare a masinilor electrice, doua lifturi de mare capacitate, iar la subsol sunt disponibile boxe individuale pentru depozitare. Boreal Plus devine astfel primul ansamblu rezidential din Constanta in care exista o cladire de parcari supraetajate, disponibile pentru a fi achizitionate de rezidenti.
“Prima faza a ansamblului Boreal Plus a ajuns in cel mai frumos punct al procesului de dezvoltare, acela in care suntem pregatiti sa inmanam cheile locuintelor noilor proprietari. Apartamentele din Boreal Plus sunt definite in primul rand de siguranta si durabilitatea constructiei, dar si de confortul pe care il ofera in interior. Cu suprafete vitrate mari, terase generoase, incalzire prin pardoseala si vedere panoramica spre Marea Neagra si Lacul Siutghiol, apartamentele din Boreal Plus sunt versatile si pot fi personalizate cu usurinta pentru a satisface exigentele unor tipologii diverse de clienti. Le-am pregatit clientilor nostri si cateva apartamente gata mobilate, care pot fi vizitate oricand si care ii pot ajuta sa se simta “acasa” de la prima vizionare.”, a declarat Ovidiu Grinici, Sales Director IMPACT Developer & Contractor.
Cea de-a doua faza de dezvoltare a ansamblului Boreal Plus din nordul Constantei va cuprinde 132 de apartamente, intregul proiect insumand 673 de unitati cu o valoare de piata totala estimata la peste 84 de milioane de euro. Intregul proiectul prevede de asemenea constructia unei gradinite private, a unui parc cu locuri de joaca dedicat exclusiv rezidentilor, dar si a mai multor spatii comerciale.
IMPACT dezvolta ansambluri rezidentiale sustenabile de mari dimensiuni, implicandu-se in numeroase proiecte de responsabilitate sociala, in beneficiul comunitatii. Astfel, in luna decembrie a anului trecut, IMPACT a finalizat constructia unui sens giratoriu in municipiul Constanta, la intersectia dintre Bulevardul Tomis si strada Amsterdam. Noul sens giratoriu imbunatateste circulatia rutiera atat pentru locuitorii din noul ansamblu rezidential Boreal Plus, cat si pentru cei care locuiesc in celelalte cartiere situate in nordul Constantei si pentru toti cei care tranziteaza orasul catre localitatea Ovidiu si Autostrada Soarelui, fluidizand traficul si sporind siguranta pe acest tronson. Investitia totala in acest proiect de infrastructura publica s-a ridicat la peste 450.000 de euro, beneficiarul lucrarii fiind Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prin Directia Regionala Drumuri si Poduri Constanta.
IMPACT este compania care a introdus conceptul de “ansamblu rezidential” pe piata autohtona de real-estate si dezvoltatorul primului ansamblu rezidential privat construit in Constanta dupa 1989.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiVideoConfAC-iulALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
theda mar
noark
leviatan
grundfos
BALTIC
rigips
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
CDS
viarom
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
MAKITA
strabag nivel 1
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu