Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - INDOTEK: 15 milioane euro pentru extinderea mall Promenada din Targu Mures
INDOTEK: 15 milioane euro pentru extinderea mall Promenada din Targu Mures
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 25 Nov 2022 15:07
Dezvoltatorul maghiar Indotek Group anunta ca va investi 15 milioane de euro in extinderea si modernizarea mall-ului Promenda din Targu Mures. Extinderea va avea o suprafata de 50.000 mp, proiectul urmand a fi implementat in doua etape. In prima faza, vor fi realizate lucrari de modernizare a fatadei centrului comercial, dar si la interior, urmand ca apoi obiectivul sa fie extins. Un element esential al modernizarii este cresterea eficientei energetice a proprietatii, pentru care vor fi instalate panouri solare. Pe parcursul intregului proces de renovare, centrul comercial va functiona in programul normal.
Prima faza a programului de renovare este in curs de desfasurare, iar urmatoarea va incepe anul viitor cu extinderea laturilor estice si vestice ale cladirii. Proiectul va include, de asemenea, un proces de rebranding.
"Esenta modelului nostru de business este ca, in conformitate cu criteriile de sustenabilitate, in loc sa demolam cladiri si sa construim altele noi, alegem sa renovam si modernizam proprietatile de retail sau rezidentiale existente, care au adesea o vechime de pana la 25-30 de ani, pentru a le creste valoarea si performanta. Inca de la achizitia proprietatii in 2019, ne-am dorit ca Promenada Mall sa devina o destinatie accesibila si atractiva pentru locuitorii orasului si pentru cei aflati in tranzit, atat in ceea ce priveste cumparaturile de zi cu zi, cat si oportunitatile de iesire in oras. Experienta ultimilor doi ani a dovedit ca, in ciuda schimbarii obiceiurilor de cumparaturi, a cresterii digitalizarii si a comertului electronic, centrele comerciale au in continuare un rol important, deoarece clientii continua sa le vada ca pe o comunitate si un punct de intalnire", a declarat Daniel Jellinek, fondator si CEO al Indotek Group.
 
 
Indotek Group a renovat si modernizat noua centre comerciale din portofoliul sau de retail, ca parte a programului pe cinci ani de dezvoltare a acestui segment de business. Programul a debutat deja in Ungaria, acolo unde Indotek a renovat cu succes trei centre comerciale in vestul tarii, patru centre comerciale in zona estica si unul dintre mall-urile detinute in Budapesta. De asemenea, compania a modernizat si doua centre comerciale din zona rurala a Ungariei.
Promenada Mall este prima investitie semnificativa a companiei in afara Ungariei si primul pas pe piata imobiliara din Romania. Portofoliul Indotek pe piata locala mai include cladirile de birouri Bucharest Business Center, situat in centrul Bucurestiului, si Baneasa Business Center, situat in zona de nord a capitalei. In plus, compania planuieste sa se extinda in continuare in regiune si negociaza in prezent mai multe potentiale achizitii.
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
Acvatot 2019
CDS
viarom
quadratum
theda mar
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
leviatan
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
concelex
noark
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander