Agenda Constructiilor
Luni, 21 Iunie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - K2 Development demareaza a doua etapa a ansamblului Bonavita Rezidential
K2 Development demareaza a doua etapa a ansamblului Bonavita Rezidential
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 03 Iun 2021 11:17
Bonavita Rezidential, proiect de case individuale dezvoltat de K2 Development in centrul orasului Otopeni lanseaza cea de-a doua etapa care consta in 4 case P+1 eficiente energetic. Prima etapa a proiectului a fost finalizata in primavara anului 2021 si vanduta integral. Pretul locuintelor incep de la 200.000 Eur plus TVA.
Anul trecut in timpul pandemiei, dezvoltatorul a livrat in Otopeni 18 locuinte individuale, pe segmentul mediu- superior, proiect care atesta expertiza acestuia pe piata de profil. Contextul pandemiei Covid-12 a generat o tendinta pe piata rezidentiala din Bucuresti si zonele adiacente si anume o cerere ridicata pentru astfel de locuinte. Bonavita Rezidential detine autorizatie de constructie si beneficiaza de o infrastructura necesara cu drum de acces privat precum si zone comune destinate activitatilor in aer liber precum teren de badminton, mini teren de baschet, foisor, zona de barbeque, piscina, loc de joaca pentru copii.
„Viitorul este al proiectelor curajoase care pun in valoare zone din vecinatatea Bucurestiului cu potential rezidential ridicat. Proiectele de case individuale au nevoie sa bifeze elemente ce tin de siguranta, intimitate si confort. Spatiile comune sunt necesare si apreciate, iar zonele verzi extra oferite comunitatii reprezinta un atu al proiectului, prin faptului ca membrii pot petrece timp de calitate si in afara locuintei. Ne preocupa grija fata de mediu si punem accent pe eficienta energetica a viitoarelor locuinte, motiv pentru care dorim sa implementam concepte verzi in noua etapa a proiectului situat in Otopeni”, a declarat Valentin Ivana, co-fondator K2 Development.
Proiectul BONAVITA Rezidential, aflat in curs de dezvoltare, este alcatuit din 21 de locuinte individuale iar investitia depaseste 3,5 de milioane de euro. Proiectul are in plan extinderea in viitorul apropiat cu alte 56 de unitati locative. Comunitatea se va bucura de zone extinse de recreere, locuri de joaca pentru copii, piste de alergare si alte facilitati menite sa deserveasca viitorii cumparatori.
Trendul dezvoltatorilor imobiliari urmareste si alte zone ale Romaniei diferite fata de cele in care acestia s-au facut cunoscuti. Avand in vedere digitalizarea cautarilor de locuinte si constientizarea gradului de calitate, dezvoltatorii K2 Development au demarat cautarile unor noi terenuri in orase mari din zona de sud-est sau nord-vest a tarii. Locatiile sunt atent cercetate astfel incat sa indeplineasca standardele dupa care acestia se ghideaza si anume: proximitatea fata de puncte de interes ale viitoarelor comunitati, acces facil catre mijloacele de transport in comun si zone verzi.
„Arhitectura durabila cu accent pe elemente de calitate, tehnologii de construire sustenabile si ecologice precum si designul interior fac parte din cultura companiei si reprezinta standardul dupa care ne ghidam si pe care il implementam in proiectele noastre. Aceste elemente reprezinta pilonii principali ai strategiei noastre de dezvoltare ca urmare a identificarii corecte a nevoilor cumparatorilor de case, motiv pentru care suntem atenti la fiecare feedback” a declarat George Ivana- partener si co-fondator K2 Development.
BONAVITA REZIDENTIAL - este un complex rezidential privat pozitionat in centrul orasului Otopeni, avand acces la conexiuni rapide de transport in comun, o varietate de scoli si gradinite in imediata apropiere, precum si clinici medicale, magazine, piete si locuri de relaxare si petrecere a timpului liber.
Proiectul privat ofera intimidate si securitate comunitatii dar si zone comune destinate activitatilor in aer liber precum teren de badminton, mini teren de baschet, foisor, zona de barbeque, piscina. Proiectul beneficiaza de incalzire in pardoseala, termosistem integrat pentru fatada Caparol Dalmatina, recuperator de caldura si sistem smart home intergrat.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESKgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Ubitech
CELCO 2020
rigips
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
hilti
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere