Agenda Constructiilor
Marti, 05 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - MARAMURES: Contract de 27 milioane euro pentru finalizare depozit ecologic Sarbi
MARAMURES: Contract de 27 milioane euro pentru finalizare depozit ecologic Sarbi
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 19 Apr 2022 13:42
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Maramures, Ionel Bogdan, a semnat contractul pentru finalizarea lucrarilor de constructie a depozitului ecologic de la Sarbi cu asocierea formata din companiile Conteh Barengott SRL, Repcon SA si grupul Goksin Insaat Gida Turizm Bilisim Tuketim Mallari Pazarlama Madencilik, din Turcia. Valoarea lucrarilor este de 131,14 milioane de lei (circa 27 milioane de euro), fiind inclusa si actualizarea documentatiei tehnice si masuri de stabilizare a amplasamentului. Durata de executie este de 360 de zile.
"Acest contract vine ca urmare a finalizarii si receptionarii lucrarilor de stabilizare si punere in siguranta a investitiilor deja executate in amplasamentul SMID din satul Sarbi, comuna Farcasa, precum si finalizarii procedurii de achizitie publica, in vederea concretizarii tuturor facilitatilor finantate si proiectate in cadrul Sistemului de Management Integrat al Deseurilor", a declarat Ionel Bogdan, presedintele administratiei judetene.
Oficial, la sfarsitul lunii aprilie 2023, SMID Maramures ar trebui sa fie functional, in caz contrar CJ Maramures urmand a fi nevoit sa ramburseze finantarea primita de la UE pentru realizarea investitiei.
 
AUTODESKTERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
hilti
strabag nivel 1
MAKITA
Acvatot 2019
Ubitech
leviatan
BMI_Icopal
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
viarom
hidroplasto
rigips
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere