Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Novum Business a inceput lucrarile la 4 cladiri noi in cadrul proiectului Novum 56
Novum Business a inceput lucrarile la 4 cladiri noi in cadrul proiectului Novum 56
Info-Santiere Publicat de AG&F 20 Nov 2023 13:44
Novum Business Invest, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de proiecte imobiliare, cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, anunta vanzari record in luna octombrie pentru proiectul rezidential Novum 56. 
Intr-un context general cu multe elemente in dinamica, in care piata de real estate este influentata de o serie de factori perturbatori precum cresterea dobanzilor la credite, evolutia preturilor si orientarea unei categorii tot mai mari de clienti catre chirii, sectorul imobiliar reflecta o crestere continua a cererii de proprietati rezidentiale moderne si sustenabile.
Pe baza unei strategii reziliente cu obiective clare, dezvoltatorul imobiliar Novum Business Invest, alaturi de Crosspoint Real Estate, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii imobiliare si unicul partener in procesul de vanzare al proiectului Novum 56, anunta un numar record de vanzari de apartamente in octombrie - peste 40 de unitati rezidentiale vandute intr-o singura luna. 
Situat in vestul Bucurestiului, pe Bulevardul Timisoara 56, in apropiere de cele mai importante puncte de interes, precum scoli, universitati, clinici medicale, centre comerciale, dar si in proximitatea mijloacelor de transport in comun, Novum 56 ofera comunitatii toate facilitatile unei vieti urbane moderne. 
Proiectul cuprinde in prima sa faza 704 de unitati rezidentiale, dintre care 165 garsoniere si 539 de apartamente cu doua si trei camere, precum si 867 de locuri de parcare. Valoarea totala a investitiei preconizate pentru faza intai este estimata la peste 21 milioane euro.
Vandute in proportie de 90%, primele trei corpuri finalizate ale primei faze ale dezvoltarii cuprind un numar total de 286 de apartamente si garsoniere ce urmeaza sa fie predate clientilor in urmatoarele luni, la obtinerea receptiei. In prezent, dezvoltatorul a demarat lucrarile de constructie pentru urmatoarele patru corpuri de locuinte din aceasta faza, in care va livra in total 418 unitati, prima scara fiind vanduta deja in proportie de 65%.
 
 
Termenul de predare pentru urmatoarele doua corpuri din aceasta etapa, este programat spre finalul anului 2024. 
”Noile masuri propuse de guvern, asteptate sa intre in vigoare din 2024 vor avea un impact semnificativ asupra pietei imobiliare. Intentia declarata a autoritatilor de a majora o serie de taxe, printre care si TVA-ul minim aplicabil la achizitionarea unei locuinte nou-construite a generat anul acesta o crestere a vanzarilor pe piata imobiliara. Conform legii, contractele incheiate in 2023 beneficiaza de o cota de TVA redusa la 5% pentru locuintele pana in 600.000 lei, conditionata de finalizarea proiectului in 2024. In lumina noilor masuri guvernamentale, proiectul imobiliar Novum 56, se incadreaza in cerintele impuse de lege. Cu termen de livrare in decembrie 2024, proiectul ofera viitorilor rezidenti un avantaj in contextul fiscal actual. Astfel, vanzarile record din luna octombrie reprezinta o dovada in plus a calitatii pe care o ofera proiectul Novum 56 fiind sustinute, in acelasi timp si de rezultatul masurilor fiscale, ce vor intra in vigoare din 2024.”, declara Victoria Ardelean, Senior Account Manager, Residential, Crosspoint Real Estate.
„Lucrarile de constructii pentru proiectul Novum 56 au fost incepute in toamna anului 2021, avand ca obiectiv declarat - crearea unei comunitati  dinamice intr-o zona in plina dezvoltare din vestul Capitalei. Desi inceputul anului 2022 ne-a adus multe provocari, in special problemele ivite in lantul de aprovizionare si cresterea accelerata a preturilor materiilor prime si materialelor, am pastrat ritmul constructiei, am reusit reducerea decalajelor, iar cu sprijinului colaboratorilor si «comitmentul» clientilor nostri am gasit cele mai bune solutii pentru a finaliza cu succes cele trei blocuri”, declara Alin Popa, CEO Novum Invest.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
konsent
MAKITA
Acvatot 2019
siniat
SIGM
CDS
BogArt
strabag nivel 1
ness project
SSAB
concelex
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
noark
Ubitech
Arduro
EDIT-Structural
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
viarom

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander