Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - PEDRO Construct investeste 21 de milioane de euro in noul proiect Jolie Village
PEDRO Construct investeste 21 de milioane de euro in noul proiect Jolie Village
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 16 Dec 2022 13:12
Pedro Construct, una dintre cele mai mari companii de constructii din Romania, condusa de omul de afaceri Petre Niculae, dezvolta - impreuna cu asociatul sau, Florin Ababe - un nou ansamblu rezidential in nordul Capitalei, Jolie Village. Investitia are o valoare estimata la 21 milioane de euro, din care 12 milioane de euro vor fi asigurati printr-un credit de la Libra Bank.
Jolie Village va fi construit pe un teren cu suprafata de 8.000 de mp, in zona Iancu Nicolae, si va include 3 cladiri (P+3E), cu un numar total de 140 de apartamente. Lucrarile de constructii au inceput in toamna, termenul de finalizare fiind prevazut catre sfarsitul anului 2023.
De partea de design a proiectului se va ocupa Vox Design Eduard Nastasoiu - unul dintre cei mai apreciati designeri locali, cu numeroase proiecte high-end semnate.
"Lucram la acest proiect de ceva vreme si suntem mai mult decat multumiti de produsul finit, Jolie Village fiind un ansamblu cu standarde de locuire premium. Cu finisaje de calitate inalta, incalzire in pardoseala, tamplarie de aluminium, piscina si spatii verzi in suprafata totala de circa 5.000 de mp, avem mai multe tipuri de apartamente, cu 2, 3 si 4 camere, apartamente cu gradina, dar si cateva penthouse-uri", a declarat Florin Ababe, dezvoltatorul Jolie Village. Conform acestuia, dat fiind contextul economic si mesajele mixte legate de piata imobiliara locala, finantarea obtinuta prin Libra Bank este, de fapt, un vot de incredere asupra intregii piete.
 
 
"Zona de nord a Capitalei a devenit extrem de populara in randul parintilor care aleg sa investeasca in educatia de calitate a copiilor, pentru ca majoritatea scolilor de renume, atat internationale, cat si locale, se afla aici. De aceea, consideram Jolie Village ca formand o comunitate de o calitate deosebita, din care esti mandru ca faci parte, pe langa faptul ca nivelul de locuire va fi unul premium", explica Lucia Niculae, Business Development Director, Pedro Construct.
Jolie Village este primul ansamblu rezidential dezvoltat in aceasta asociere dintre oamenii de afaceri, Petre Niculae si Florin Ababe, proiect pe care acesta din urma il va coordona cu suportul Luciei Niculae.
Florin Ababe este inginer de profesie si are o vasta experienta in antreprenoriat, activand inca din anul 2007 in domenii precum intermediere financiara, telecomunicatii si tranzactionarea metalelor pretioase. Acesta a detinut de-a lungul acestor ani business-urile Lion Free Exchange, Credit Amanet, Intelligent Communication System, Swiss Gold, Swiss Diamond Bucuresti, Swiss Gold Bulgaria, Hong Kong Premium Watches, EAU Beta Trade Solutions, Boutique Watches din Calea Dorobanti - Bucuresti si Global Landmark Properties.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
rigips
konsent
ERBASU CONSTRUCT
concelex
CDS
quadratum
viarom
Acvatot 2019
MAKITA
theda mar
strabag nivel 1
EDIT-Structural
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
noark
leviatan
siniat

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander