Agenda Constructiilor
Luni, 15 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - PMB: Investitie de un miliard lei intr-o unitate sanitara cu 300 de paturi la Colentina
PMB: Investitie de un miliard lei intr-o unitate sanitara cu 300 de paturi la Colentina
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 03 Mai 2022 13:11
O noua unitate sanitara, cu cel putin 300 de paturi, va fi construita la Spitalul Colentina, investitia fiind estimata la peste un miliard de lei cu TVA, potrivit unei hotarari adoptate recent de Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB). Extinderea corpurilor existente consta in constructia unui corp de spital tip monobloc partial, in cadrul unui spital pavilionar, acesta urmand a fi legal functional de pavilioanele G si K.
Din cele minimum 300 de paturi prevazute, 35 voe fi pentru Anestezie si Terapie Intensiva (ATI), 35 pentru spitalizare de zi, iar 230 vor fi destinate spitalizarii continue. Noul spital va fi configurat pe sase sectii medicale. Proiectul mai prevede, printre altele, incorporarea a patru blocuri operatorii, fiecare cu minim sase sali de operatie, cuplate pe verticala, atasate sectiilor medicale.
Consilierii municipali au decis, de asemenea, constructia unui bloc operator si ATI pentru Sectia Ortopedie a Spitalului Colentina, cu aproximativ 41 de milioane de lei (inclusiv TVA). In acest sens, este stipulata edificarea unui nou corp de cladire, alipit de C9.
Un alt proiect avizat favorabil de CGMB propune reorganizarea si dezvoltarea Bancii de Tesut din cadrul Sectiei de Ortopedie si Traumatologie a Spitalului Colentina, in concordanta cu directivele si cerintele practicilor in materie din Uniunea Europeana. Masurile au in vedere mai multe aspecte, printre care: selectia donorilor (impreuna cu sectiile clinice/ spitalele si coordonatori ai Agentiei Nationale de Transplant), elaborarea grefonului terapeutic, crioprezervarea si congelarea, precum si conservarea produsului, controlul securitatii sanitare, distributia catre utilizatorii clinici. Valoarea investitiei este estimata la circa 23,5 milioane de lei cu TVA.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
FRONTALE
CELCO 2020
hilti
strabag nivel 1
leviatan
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
BMI_Icopal
viarom
rigips
Ubitech
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere