Promenada Mall modernizeaza zona foodcourt dupa un concept al arh. Cristian Corvin |
Info-Santiere Publicat de AG&F 21 Oct 2025 08:54 |
![]() Vizitatorii centrului comercial se pot bucura acum de noi experiente culinare – de la aromele vibrante ale bucatariei mexicane, la retete inedite de burgeri sau preparate japoneze autentice, disponibile la Quickshot by Trickshot, Taco Bell, Hesburger, KO RAMEN si Wendy’s. Cel din urma se va deschide pe 23 octombrie si le pregateste vizitatorilor o serie de surprize si premii, in cadrul unui spatiu dedicat, numit „Biroul Wendy’s”. Acestia vor avea ocazia sa faca fotografii si sa participe la un concurs tematic ce le poate oferi vouchere la produse. In perioada urmatoare urmeaza alte inaugurari: Eggspress (21 octombrie), cu optiuni pentru mic-dejun si gustari rapide; Boiler Coffee (noiembrie), care ii va intampina pe clienti cu o gama variata de cafele de specialitate, intr-un spatiu complet reamenajat. Gattini Pasta se va deschide in curand, pregatind celebrele meniuri italiene in stil autentic. In perioada 24 – 26 octombrie, restaurantul le ofera vizitatorilor un discount de 20% la urmatoarea portie de paste, iar la orice meniu comandat, o bautura din gama Pepsi va fi gratuita.
Tot sub noul concept, au fost redeschise, in spatii modernizate, Pep&Pepper si Nikos Greek & Fast, iar in curand urmeaza si restaurantul vietnamez, Toan’s.
![]() Reinventarea foodcourt-ului Promenada: un concept complet nou
Odata cu reamenajarea foodcourt-ului, Promenada Mall, unul dintre cele mai vizitate spatii comerciale din nordul Capitalei, a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare. Lucrarile au inceput in vara acestui an, se desfasoara etapizat si vor fi finalizate in 2026.
Potrivit reprezentantilor centrului comercial, foodcourt-ul este cea mai populara zona de relaxare dintr-un mall, iar reconfigurarea urmareste cresterea confortului, functionalitatii si imbunatatirea esteticii, in acord cu standardele internationale si misiunea centrului comercial de a oferi experiente de top.
![]() Designul noului concept este semnat de arhitectul Cristian Corvin, recunoscut pentru proiectele sale premiate in domeniul HoReCa, si combina tonuri naturale, accente urbane si mobilier custom-made, reinterpretand stilul „American Diner” intr-o nota moderna si prietenoasa. Conceptul este axat pe sustenabilitate, materiale naturale si pe crearea unui spatiu cald si luminos.
Foodcourt-ul include acum elemente menite sa aduca un plus de confort, precum spalatoare de maini integrate in zona centrala sau canapelele inspirate din stilul restaurantelor americane din anii '50-'80, reinterpretate intr-o maniera contemporana, ce imbina relaxarea si eleganta.
Zona de foodcourt din Promenada Mall se afla la nivelul 2 al centrului comercial, iar programul este zilnic, intre orele 10:00 si 22:00.
|