Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - SIBIU: Ofertele pentru constructia noului spital pot fi transmise pana pe 27 ianuarie
SIBIU: Ofertele pentru constructia noului spital pot fi transmise pana pe 27 ianuarie
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 11 Ian 2023 12:29
Consiliul Judetean (CJ) Sibiu a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru constructia noului spital judetean pana la data de 27 ianuarie 2023, companiile avand astfel la dispozitie timp suplimentar pentru a-si fundamenta cat mai bine ofertele tehnice si financiare. Dupa expirarea termenului-limita de depunere, ofertele vor fi analizate intr-un interval maxim de 90 de zile lucratoare.
Potrivit autoritatii judetene, licitatia pentru construirea si echiparea medicala a noului Spital Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a generat un amplu interes in randul companiilor de profil, multe dintre acestea solicitand informatii cu privire la documentatia de atribuire. Toate solicitarile venite din partea potentialilor ofertanti sunt analizate, iar raspunsurile intocmite sunt comunicate, in prealabil, expertilor Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice (ANAP). Ulterior obtinerii avizului pe clarificari, documentele sunt incarcate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), alaturi de intreaga documentatie vizand investitia, astfel incat toate companiile interesate sa aiba acces in mod egal la acestea.
"Procesul de informare presupune timp suplimentar pentru formularea raspunsurilor de catre Consiliul Judetean, avizarea acestora de catre specialistii ANAP, cat si acordarea unui termen de 12 zile de la publicarea raspunsurilor in SEAP, interval in care firmele isi pot redimensiona ofertele. Toate acestea conduc la fixarea de noi termene privind depunerea ofertelor, aspect reglementat de
legislatia privind achizitiile publice. Numarul mare de solicitari de informatii ne confirma faptul ca exista un interes major pentru aceasta investitie de o importanta capitala in sistemul medical din judetul Sibiu. Dorim sa oferim companiilor informatiile de care au nevoie cat si timpul necesar intocmirii documentelor de licitatie. Este in interesul tuturor ca si aceasta etapa, a licitatiei, sa fie parcursa in mod transparent, cu respectarea cadrului legal", a declarat Daniela Cimpean, presedinta CJ Sibiu.
Cel mai mare proiect post-decembrist din judetul Sibiu, care va avea un impact major in cresterea calitatii actului medical, se afla in faza licitatiei pentru desemnarea constructorului. 
Proiectul noului Spital Judetean din Sibiu, evaluat la circa 500 de milioane de euro, nu este eligibil pentru a obtine finantare din PNRR, pentru ca depaseste bugetul maxim de 199,99 milioane de euro/ proiect, aferent finantarii respective. Autoritatile judetene se indreapta catre Programul de Sanatate (PS) 2021-2027, mecanismul prin care se va finanta si constructia spitalelor regionale din Iasi, Cluj si Craiova, si care nu are limita valorica prevazuta pentru finantare.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
vailantman and machineVideoConfAC-iulhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
leviatan
Ubitech
grundfos
viarom
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
theda mar
FRONTALE
MAKITA
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CDS
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023