Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - SLATINA: Proiect de stadion cu 10.000 de locuri si investitie de 80 milioane euro
SLATINA: Proiect de stadion cu 10.000 de locuri si investitie de 80 milioane euro
Info-Santiere Publicat de AG&F 28 Mai 2024 09:46
Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminica la Slatina ca "foarte curand" va fi promovata o hotarare de guvern privind constructia unui nou stadion in municipiu, in prezent proiectul fiind in lucru la Compania Nationala de Investitii si Ministerul Dezvoltarii. Primul ministru a aratat ca au avut prioritate proiectele ce au vizat stadioane in orase mai mari, cu puternice scoli de fotbal.
"Erau Pitestiul, Constanta si cu Timisoara care au venit toate trei in acelasi calup si au fost la indicatori inainte prevazuti si prinsi si acum urmeaza primariile resedinta, municipiile resedinta de judet care nu au aceeasi anvergura. (...) Acum au fost prioritare Constanta. Pitestiul si cu Timisoara. Urmeaza Slatina", a explicat Marcel Ciolacu.
In luna martie, Consiliul Local Slatina a aprobat planul de amplasament si indicatorii pentru un nou stadion in municipiu, in acelasi Complex 1 Mai in care se afla si actualul stadion, ce urmeaza a fi demolat. Noua arena va avea 10.000 de locuri si valoarea proiectului este de 400 milioane lei. Proiectul ar urma sa fie realizat prin Compania Nationala de Investitii.
 

 
Potrivit Studiului de fezabilitate al proiectului, elaborat de compania Hentza Business, noua arena va avea forma unui "Panathenaic Stadium", iar suprafata de joc va fi refacuta, inierbata si dotata cu sisteme de irigare, drenare si degivrare. Pista de atletism va fi acoperita cu finisaj de tartan turnat. Stadionul va fi dotat cu sistem de nocturna, dispus sub învelitoare, în interiorul stadionului, iar in incinta arenei vor fi amenajate o parcare la nivelul solului, cu 155 de locuri, dispuse pe două niveluri.
Durata estima de implementare a proiectului este de 30 de luni, din care 6 luni pentru proiectare si 24 pentru executie.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
konsent
concelex
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
CDS
ness project
CONCEPT STRUCTURE
siniat
MAKITA
strabag nivel 1
Ubitech
viarom
rigips
EDIT-Structural
BogArt
quadratum
noark
leviatan

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander