Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Speedwell: BTDConstruct & Ambient incepe lucrarile de constructie pentru THE IVY
Speedwell: BTDConstruct & Ambient incepe lucrarile de constructie pentru THE IVY
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 08 Dec 2020 09:47
Lucrarile de constructie pentru prima faza THE IVY, proiectul rezidential localizat in Bucuresti, Baneasa, sunt pregatite sa demareze. Faza 1 a ansamblului cuprinde 2 cladiri si 228 de apartamente, prima cladire urmand sa fie livrata in iunie 2022.
Semnarea contractului de colaborare cu BTDConstruct & Ambient in rol de Antreprenor General si inceperea lucrarilor reprezinta o etapa importanta in procesul de dezvoltare a proiectului.
Localizat pe strada Jandarmeriei, in zona de nord a Bucurestiului si in apropiere de padurea Baneasa, THE IVY este un nou ansamblu rezidential ce va include un total de 800 de apartamente amplasate in 10 cladiri cu un regim de inaltime de P + 6.
Proiectul ofera diferite tipuri de unitati, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 si 4 camere si penthouse-uri. Mai mult, rezidentii THE IVY vor avea acces la o serie de facilitati create pentru un stil de viata modern, precum: restaurant, sala de sport cu piscina, gradinita si magazin.
Ansamblul va fi construit in patru faze, iar lucrarile de constructie pentru primele 2 cladiri, parte din faza 1, sunt pregatite sa demareze. De asemenea, Speedwell dezvolta si un proiect de spatii de birouri clasa A, MIRO, aflat la cateva minute distanta de mers pe jos de THE IVY. Impreuna, acestea creeaza un echilibru in viata celor care vor sa locuiasca si sa lucreze in aceeasi zona, dar si sa beneficieze de facilitatile de retail oferite de Baneasa Shopping City, Mega Image, Decathlon, Ikea si Dedeman.
Sustenabilitatea este un principiu de baza pentru toate dezvoltarile Speedwell. Astfel, atat THE IVY, cat si MIRO vor obtine certificarea BREEAM Excellent, contribuind la sanatatea si confortul locuitorilor prin construirea de cladiri sustenabile care protejeaza resursele naturale. Speedwell colaboreaza cu divizia de rezidential a companiei de consultanta imobiliara Knight Frank Romania pentru vanzarea apartamentelor.
“Suntem bucurosi sa anuntam demararea lucrarilor de constructie pentru THE IVY. Prin intermediul acestui proiect, ne dorim sa cream un nou nivel de trai pentru cei care vor sa isi imbunatateasca stilul de viata. Acest lucru se poate observa in designul conceptului, calitatea materialelor, a finisajelor si a furnizorilor cu care colaboram. BTDConstruct & Ambient, o companie cu experienta consistenta in domeniul constructiilor rezidentiale, s-a alaturat proiectului in rol de Antreprenor General. Suntem incantati de aceasta noua colaborare si suntem convinsi ca impreuna vom crea un produs superior si un loc in care o noua comunitate se va putea dezvolta armonios.” declara Didier Balcaen, CEO si CO-Fondator Speedwell.
Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte in Romania, incluzand Record Park in Cluj-Napoca, Triama Residence in Bucuresti, Paltim in Timisoara si Riverside City in Ramnicu-Valcea, alaturi de cele doua proiecte din nordul capitalei, mentionate mai sus.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
CDS
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
concelex
noark
theda mar
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
viarom
ness project
Acvatot 2019
rigips
konsent
BogArt
EDIT-Structural
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander