Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - SSAB-AG si FRASINUL vor sa construiasca Complexul sportiv Tineretului din Craiova
SSAB-AG si FRASINUL vor sa construiasca Complexul sportiv Tineretului din Craiova
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 18 Mar 2024 17:35
Companiile SSAB-AG si Frasinul, in asociere, au depus singura oferta de participare la licitatia pentru adjudecarea lucrarilor de constructie a Complexului Sportiv Tineretului, ce va fi construit in Craiova pe amplasamentul vechiului stadion Tineretului. Din asociere mai fac parte subcontractantii Terratest Geotehnic SA, KONE Ascensorul, Civitas Systems, Zoork, SSAB International Electric, Avi Compact, Sonerg Montaj si Quattro Engineering Solutions.
Oferta este in etapa de evaluare, programata a se incheia pe 1 mai 2024, si in cazul in care va fi declarata admisibila, contractul va putea fi atribuit.
Noul Complex Sportiv Tineretului va include o sala multifunctionala de sport si un velodrom indoor, cu suprafete de joc pentru multiple alte sporturi de sala. Cladirea a fost proiectata cu o capacitate de peste 8.000 de locuri si va avea, pe langa velodrom, o pista de atletism pentru desfasurarea de competitii la nivel international, suprafete de joc modulare, dar si spatiu pentru concerte si alte manifestari artistice. Complexul va avea vestiare, sali de antrenament si de tratament pentru Sportivi, magazine si locuri de parcare.
 
 
Valoarea estimata a contactului de executie este de 225,2 milioane de lei (circa 45 milioane de euro), termenul de implementare fiind de 38 de luni de la emiterea ordinului de incepere.
Serviciile de proiectare si asistenta tehnica aferente constructiei noului complex sportiv sunt asigurate de asocierea formata din companiile Getrix (lider), Popp & Asociatii si MC General Construct Engineering, care au adjudecat contractul in vara anului trecut. Din echipa de proiectare mai fac parte societatile Tritehnic Project Consulting si World Survey, in calitate de subcontractanti.
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
quadratum
SIGM
konsent
Acvatot 2019
viarom
EDIT-Structural
theda mar
leviatan
concelex
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Arduro
ness project
rigips
Ubitech
siniat
CDS
SSAB

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander