Agenda Constructiilor
Vineri, 07 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - TIMISOARA: Reluare a licitatiei pentru noul stadion, proiect de peste 100 milioane lei
TIMISOARA: Reluare a licitatiei pentru noul stadion, proiect de peste 100 milioane lei
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 22 Sep 2022 09:17
A fost reluata, din nou, licitatia pentru realizarea Proiectului Tehnic si executarea lucrarilor pentru noul stadion pe structura metalica din Calea Buziasului.
Municipalitatea doreste dezvoltarea infrastructurii sportive, iar prin construirea noului stadion, se va realiza si o amenajare a spatiului urban, acolo unde in prezent se afla un teren viran.In partea de nord si vest, se regasesc cladiri in care se desfasoara activitate economica, in partea de est se regaseste un drum de acces, iar in partea de sud Calea Buziasului. Valorificarea suprafetelor de teren fara utilitate, cu programe pentru populatie, este un pas necesar, care aduce plus valoare fondului construit invecinat si contribuie la imbunatatirea nivelului de trai.
Stadionul va ocupa o suprafata de peste 9000 mp si avea un numar minim de 9000 de locuri, din care 508 locuri VIP si 102 locuri la loje. Langa viitorul stadion va fi amenajat si un parc cu loc de joaca, precum si o parcare.
Noua constructie va avea fundatia din beton si structura metalica si va fi de categoria 4, in conformitate cu cerintele UEFA si IFAB (International Football Association Board). Pentru acoperirea stadionului vor fi folosite membrane tensionate – structuri usoare din materiale compozite, pentru a obtine o iluminare naturala datorita proprietatilor specifice membranei.
Viitorul stadion va putea gazdui competitii oficiale de fotbal, precum si antrenamentele echipelor din centrele de copii si juniori.
Deoarece in zona nu se gasesc spatii verzi, destinatia de agrement se completeaza prin amenajarea unei zone verzi, tip parc, cat si a mai multor locuri de parcare pentru locuitorii zonei si pentru cei care isi desfasoara activitatea profesionala in zona.Prin realizarea acestui proiect se obtine un centru bine integrat si relationat de vecinatati, atat cu cele existente, cat si cu cele propuse spre a fi realizate.
Din cauza cresterii preturilor pe piata constructiilor, a fost actualizata suma, valoarea estimata pentru realizarea Proiectului Tehnic si a executiei lucrarilor fiind acum de 102.252.657 lei, fara TVA.Sursa de finantare a investitiei este bugetul local. Durata contractului este de 31 de luni.
Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este pana la 31.10.2022, ora 15.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
leviatan
strabag nivel 1
FRONTALE
Acvatot 2019
rigips
leviatan
BMI_Icopal
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
viarom
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere