Agenda Constructiilor
Luni, 15 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - TOATE ofertele sunt respinse, se reia licitatia de 150 milioane euro la Spitalul Lugoj
TOATE ofertele sunt respinse, se reia licitatia de 150 milioane euro la Spitalul Lugoj
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 05 Feb 2024 15:06
Licitatia pentru constructia noului Spital Municipal "Dr. Teodor Andrei", din Lugoj, a fost anulata, dupa ce cele doua oferte depuse pentru adjudecarea contractului de executie au fost respinse. Procedura pentru constructia spitalului de aproximativ 150 de milioane de euro va fi reluata.
"Ofertantul, care a facut o oferta financiara care se incadreaza in valoarea estimata a investitiei propuse de noi, nu a putut sa demonstreze cu documente relevante experienta similara in proiectare si nici in constructia de spitale. Procedura de licitatie va fi anulata si se va relua atribuirea acestui contract de proiectare si executie a noului spital, declansandu-se o noua procedura", a declarat Claudiu Buciu, managerul proiectului, citat de radiotimisoara.ro.
Cele doua oferte au fost depuse de:
1. Synergy Construct, avand ca subcontractanti si terti societatile Synergy Construction Hungary, AFA Special Logistic, Arima Electroinstal, IFMA, Zoork, Hospital Technical Solutions, Square Bau, Popp & Asociatii si Addict Engineering;
2. Asocierea SSAB-AG (lider) - Bemel AG - Acer Proje Insaat AS, avand ca subcontractanti si terti societatile Triptic Studio, DZ Medicale, Dacorum Grup, Vangaz Instal, KONE Ascensorul, Zoork, Quattro Engineering Solutions, SSAB International Electric si Rotherm Grup.
Proiectul presupune renovarea integrala a corpului principal al spitalului (C1), construirea Spitalului Nou (cu 256 de paturi) si a unui corp de legatura intre C1 si cladirea Spitalului Nou. Noua constructie va pastra fatada si corpul principal ale cladirii vechi, simbolice pentru oras.
Lucrarile de elaborare a studiului de fezabilitate au fost atribuite prin cumparare directa companiei Know How Design and Construction, din Constanta, contractul avand valoarea de 135.000 de lei (fara TVA).
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
viarom
strabag nivel 1
CDS
leviatan
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
quadratum
siniat
concelex
noark
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Ubitech
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander