Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - Venturo Investment si Koltek vor supraveghea lucrarile de constructii la SRU Craiova
Venturo Investment si Koltek vor supraveghea lucrarile de constructii la SRU Craiova
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 29 Feb 2024 14:56
Agentia Nationala pentru Dezvoltarea Infrastructurii in Sanatate (ANDIS) a semnat contractul pentru asigurarea serviciilor de supraveghere a lucrarilor de constructii aferente edificarii Spitalului Regional de Urgenta (SRU) Craiova. Serviciile vor fi asigurate de asocierea Venturo Investment - Koltek Musavirlik - Darcom Energy. Valoarea contractului este de 26,8 milioane de lei (fara TVA), perioada de implementare a acestuia fiind de 126 de luni.
Potrivit ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, saptamana viitoare se vor incheia procedurile de achizitie publica si pentru atribuirea primului pachet de lucrari, la licitatie fiind depuse patru oferte, de catre:
  1. Asocierea SCADT SA (lider) - Top Decon;
  2. Asocierea Constructii Erbasu (lider) - Concelex - Con-A Operations - Bog'Art, avand ca subcontractanti Muzeul Olteniei Craiova si Hoelscher Wasserbau Ro;
  3. Asocierea Synergy Construct (lider) - Dramirom Trade, cu subcontractantii Elipsoid si Iulius Energy;
  4. Asociere Recon (lider) - Romfer Trans - Demo-Idil Construct, avand ca subcontractanti Muzeul Olteniei Craiova, SBR Soletanche Bachy Fundatii, Civitas PSG SA si Civitas Systems.
Contractul are o valoare estimata la 59,4 milioane de lei si include executia lucrarilor de deviere/ desfiintare a retelor existente pe amplasament (LEA 0,4 KV), de demolare a cladirii existente, imprejmuirea terenului, organizarea de santier, excavatiile generale, imbunatatirea terenului si protectia taluzurilor, precum si forajele necesare asigurarii alimentarii cu apa.
Durata estimata pentru executia lucrarilor este de 4 luni, iar perioada de garantie a lucrarilor este de 12 luni, in care primele 8 luni vor implica lucrari de mentenanta, pana la atribuirea contractului de executie a lucrarilor principale.
Licitatia pentru Pachetul 1 de lucrari reprezinta prima faza a proiectului de dezvoltare a SRU Craiova, care va avea peste 800 de paturi si o valoare de investitie de aproape 750 de milioane de euro (inclusiv TVA). Cladirea principala a spitalului (2S+P+5E) va include toate departamentele spitalului principal. Intreaga unitate va avea o amprenta la sol de 34.110 mp si impreuna cu restul constructiilor auxiliare, o suprafata desfasurata totala de 212.318,63 mp. In afara de UPU si spatii de asistenta medicala, spitalul va avea aproape 5.000 mp pentru spatii de invatamant.
In cazul SRU Craiova, proiectarea este asigurata de companiile NKY Mimarlik Mühendislik Insaat ve Ticaret Limited Sirketi si Popaescu & Co. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
noark
EDIT-Structural
concelex
ness project
strabag nivel 1
rigips
leviatan
quadratum
Ubitech
theda mar
viarom
CDS
siniat
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander