Agenda Constructiilor
Luni, 15 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - APA PROD DEVA: Licitatie pentru servicii de asistenta tehnica si supervizare lucrari
APA PROD DEVA: Licitatie pentru servicii de asistenta tehnica si supervizare lucrari
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 28 Feb 2024 15:00
Compania Apa Prod SA Deva, operatorul regional al serviciilor de alimentare cu apa si canalizare din judetul Hunedoara, organizeaza licitatie publica pentru atribuirea unui contract de consultanta cu o valoare estimata la 31,8 milioane de lei. Vor fi atribuite, astfel, servicii de asistenta tehnica, pentru supervizarea proiectarii si/sau executiei din cadrul celor 16 contracte de lucrari incluse in "Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Hunedoara in perioada 2014-2020". Durata de implementare a proiectului este de 56 de luni, finantarea fiind realizata din fonduri bugetare. Termenul-limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este stabilit la 25 martie 2024, ora 15:00.
Pentru a participa la licitatie, ofertantii trebuie sa faca dovada ca in ultimii 3 ani, impliniti la data termenului-limita pentru depunerea ofertei, a dus la bun sfarsit servicii similare in domeniul infrastructurii de mediu, in cadrul unuia sau a maximum 3 contracte, avand o valoare cumulata de minimum 30 de milioane de lei (fara TVA).
Procedura de atribuire este initiata sub incidenta unei clauze suspensive, in sensul ca incheierea contractului de achizitie publica este conditionata de obtinerea/ aprobarea finantarii lucrarilor din fonduri de la bugetul de stat/local si fonduri europene nerambursabile. Semnarea contractului va fi posibila doar in situatia in care se respecta dispozitiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intra sub incidenta legislatiei privind finantele publice. In cazul in care, indiferent de motive, obtinerea/ aprobarea finantarii lucrarilor nu se realizeaza in termen de 120 de zile de la data comunicarii ofertantului castigator, nu va fi posibila incheierea contractului de achizitie sectoriala.
Contractul de finantare pentru implementarea "Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Hunedoara, in perioada 2014-2020", cu o valoare de 274 milioane de euro, a fost semnat la jumatatea anului 2022, finantarea fiind asigurata prin Programul Operational Dezvoltare Durabila 2021-2027. Investitiile vizeaza 38 de UAT-uri, grupate in 6 de sisteme de alimentare cu apa, respectiv: Orlea - Deva, Criscior - Brad, Hobita - Hunedoara, Baniu - Dobra, Geoagiu si Zam. Vor fi extinse aductiunile de apa cu 205 km si vor fi reabilitate pe o lungime de 58 km, vor fi construite 26 de statii de tratare a apei si vor fi reabilitate alte 8, vor fi construite 19 noi rezervoare si vor fi reabilitate 14, vor fi construite 36 de noi statii de pompare si vor fi reabilitate alte 32, reteaua de distributie va fi extinsa cu 143 km, iar 91 km de retea vor fi reabilitati.
Investitiile in infrastructura de colectare si epurare a apei uzate vor fi implementate in 8 UAT-uri (Deva, Hunedoara, Brad, Geoagiu, Geoagiu Bai, Simeria, Hateg, Calan). Reteaua de canalizare va fi extinsa cu 19 km, iar 26 km vor fi reabilitati, vor fi construite 12 noi statii de pompare si vor fi reabilitate 4, vor fi construite 3 statii de epurare si va fi reabilitata una.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
Acvatot 2019
ness project
CONCEPT STRUCTURE
viarom
EDIT-Structural
siniat
noark
quadratum
leviatan
CDS
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
rigips
concelex
strabag nivel 1
theda mar

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander