Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - COMTECH Co livreaza tubulatura de 30 milioane euro pentru Transgaz
COMTECH Co livreaza tubulatura de 30 milioane euro pentru Transgaz
Infrastructura Publicat de AG&F 25 Oct 2019 06:10
Furnizorul specializat Comtech Co, din Slatina, a castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 140.767.769,88 lei - acordat de Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA Medias - ce prevede furnizarea unor produse specifice (cod CPV: 44161100-7 - gazoducte), mai precis de material tubular si curbe necesare pentru executia proiectului denumit „Dezvoltari ale SNT in zona de Nord–Est a Romaniei, in scopul imbunatatirii aprovizionarii cu gaze naturale a zonei, precum si a asigurarii capacitatilor de transport spre Republica Moldova”.
In principiu, obiectivul contractului, cu o durata de 16 luni (atribuit si semnat la 10 octombrie a.c.), il reprezinta furnizarea de material tubular si curbe, conform detalierii din caietul de sarcini aferent procedurii de licitare. Valoarea inferioara a intervalului detaliind valoarea estimata - si anume 34.875.244 euro - reprezinta valoarea totala estimata a achizitiei pentru cantitatile cuprinse in caietul de sarcini. Valoarea superioara a intervalului detaliind valoarea estimata - si anume 41.850.293 euro - reprezinta valoarea estimata pentru o eventuala suplimentare a contractului cu 20% a cantitatii produselor printr-o clauza de revizuire stabilita in concordanta cu dispozitiile art. 236 din Legea nr 99/2016. Pretul total al contractului se poate modifica, fara organizarea unei noi proceduri de atribuire, ca urmare a recalcularii/remasuratorii cantitatii de produse necesare pentru realizarea proiectului „Dezvoltari ale SNT in zona de Nord–Est a Romaniei, in scopul imbunatatirii aprovizionarii cu gaze naturale a zonei, precum si a asigurarii capacitatilor de transport spre Republica Moldova”, in limita cuantumului reprezentand 20% din pretul total al contractului.
Dupa cum informeaza autoritatea contractanta, criteriul de atribuire a fost constituit de cel mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 90%, in timp ce, ca procedura, achizitia de lucrari intra sub incidenta acordului privind achizitiile publice.
Oficialii Transgaz SA subliniaza ca acest proiect indeplineste criteriile de eligibilitate ale Programului Operational Infrastructura Mare (POIM) Axa prioritara (AP) 8 – Obiectivul Strategic (OS) 8.2, program derulat de Autoritatea de Management din cadrul Ministerului Fondurilor Europene si beneficiaza de o alocare financiara nerambursabila prin AP8 – „Sisteme inteligente si sustenabile de transport al energiei electrice si gazelor naturale”, de pana la aproximativ 55 milioane de euro.
Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA reaminteste ca este unicul operator al Sistemului National de Transport gaze naturale din tara noastra. In Romania, sistemul de transport gaze naturale este in proprietatea statului roman, iar Transgaz opereaza acest sistem in baza unui acord de concesiune pe termen lung. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
noark
Ubitech
rigips
viarom
EDIT-Structural
quadratum
siniat
strabag nivel 1
leviatan
Acvatot 2019
MAKITA
ness project
ERBASU CONSTRUCT
CDS
theda mar
concelex
konsent

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander