Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - IRD Engineering va superviza constructia Tronsonului 4 al Autostrazii Moldovei
IRD Engineering va superviza constructia Tronsonului 4 al Autostrazii Moldovei
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 10 Oct 2023 17:16
IRD Engineering, companie specializata in servicii de inginerie si consultanta in infrastructura rutiera, va asigura supervizarea lucrarilor de proiectare si executie a Tronsonului 4 al Autostrazii Moldovei (A7), Buzau-Focsani. Contractul de servicii a fost semnat, recent, de directorul general si fondatorul IRD Engineering, Paolo Orsini, si de reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR SA). Tronsonul 4 va avea o lungime de 11 km si va asigura legatura dintre localitatea Mandresti Munteni si nordul municipiului Focsani. Valoarea contractului de consultanta este de 23,45 milioane de lei (fara TVA), iar durata de implementare a acestuia este de 148 de luni (24 de luni supervizarea pentru etapa de executie a lucrarilor si 124 de luni supervizarea pentru perioada de garantie a lucrarilor).
Proiectul de constructie a Tronsonului 4 are o valoare totala de investitie de aproximativ 150 de milioane de euro, fondurile urmand a fi asigurate din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR). Constructia este planificata pentru finalizare in anul 2024, dupa care urmeaza o perioada de garantie si notificare a defectelor de 10 ani.
Contractul de supervizare a fost deosebit de disputat de companiile de consultanta si inginerie active in Romania, la licitatie participand 9 ofertanti, cu peste 20 de companii implicate, printre care se afla lideri in domeniu, precum EGIS Romania, TPF Inginerie, Bureau Veritas, Explan, Septembrie Consulting, MGGP sau Italconsult.
 
 
IRD Engineering desfasoara operatiuni in Romania prin intermediul unei reprezentante locale, cu sediul in Bucuresti. Echipa lucreaza deja la proiecte majore de infrastructura, precum sectiunile de autostrada Chetani - Campia Turzii, Margina - Holdea de pe Autostrada Lugoj - Deva si tronsoanele 3 si 4 din Autostrada A7 - sectiunea Buzau - Focsani. 
La nivel international, grupul IRD Engineering, cu sediul in Italia, activeaza de peste 20 de ani in domeniul consultantei in infrastructura civila, avand, in prezent, sucursale, sau, dupa caz, filiale, in 34 de tari din estul Europei si Asia, un numar aproximativ de 150 de angajati permanenti si peste 200 de colaboratori, specialisti in inginerie.
Un interviu pe larg referitor la proiectele IRD Engineering in Romania si la planurile si obiectivele companiei pentru piata locala, poate fi citit aici.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
concelex
MAKITA
Acvatot 2019
Ubitech
noark
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
ness project
rigips
strabag nivel 1
EDIT-Structural
viarom
CDS
theda mar

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander