Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - IRIDEX, ELSACO si ARGIF castiga lucrari de 70 milioane lei pentru ANIF
IRIDEX, ELSACO si ARGIF castiga lucrari de 70 milioane lei pentru ANIF
Infrastructura Publicat de AG&F 22 Ian 2019 07:05
Antreprenorii generali Iridex Group Plastic (din Voluntari - Ilfov), Elsaco Electronic (Botosani) si Argif SA (Pitesti) au castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 70.031.547 lei - acordat de Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare (ANIF) - ce vizeaza executia lucrarilor pentru obiectivele de investitii aflate in administrarea ANIF.
Dupa cum informeaza autoritatea contractanta, castigatorii se vor implica in executia lucrarilor pentru obiectivele de investitii impartite in trei loturi, din etapa I a Programului National de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigatii din Romania, constand in lucrari de irigatii si reabilitarea unor amenajari hidroameliorative, aflate pe raza judetelor Tulcea si Braila.
Contractele, cu o valoare estimata a lucrarilor de 75.999.564,15 lei (fara TVA), au fost atribuite la 29 octombrie, 14 noiembrie si 17 decembrie 2018, in contextul in care ofertantii au fost informati de autoritatea contractanta ca „insusirea clauzelor obligatorii ale contractului este conditie de acceptare a ofertei”. Potrivit cerintelor acestei licitatii, „solicitarile de clarificari ale potentialilor ofertanti se vor adresa in mod exclusiv in SICAP la Sectiunea Intrebari din cadrul procedurii de atribuire derulate prin mijloace electronice, iar raspunsurile la acestea vor fi publicate in SICAP, la Sectiunea Documentatie si Clarificari din cadrul anuntului de participare, autoritatea contractanta urmand sa nu dea curs solicitarilor adresate prin alta modalitate de comunicare decat cea stabilita in conformitate cu prevederile Legii nr. 98/2016 pentru comunicarile ulterioare depunerii ofertelor. Comisia de evaluare va transmite solicitarile de clarificare privind ofertele depuse, in SICAP la Sectiunea Intrebari. Operatorii economici vor transmite raspunsurile la clarificari si eventualele documente solicitate pe parcursul evaluarii ofertelor prin intermediul SICAP (Sectiunea Intrebari), integral in sectiunea corespunzatoare respectivei solicitari, sub forma unuia sau a mai multor documente/fisiere distincte semnate cu semnatura electronica. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
rigips
Acvatot 2019
viarom
MAKITA
leviatan
theda mar
noark
siniat
Ubitech
quadratum
strabag nivel 1
concelex
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
ness project
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander