Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - Metroul SA si Intergroup Engineering vor proiecta extinderea retelei de tramvai
Metroul SA si Intergroup Engineering vor proiecta extinderea retelei de tramvai
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 09 Ian 2023 14:06
Primaria Municipiului Bucuresti a atribuit contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate ce vizeaza extinderea infrastructurii de tramvai in Capitala pe o lungime de traseu de 15 km, pentru a face conexiunea intre zone importante ale orasului. Procedura de achizitie publica a fost impartita in patru loturi. Metroul SA si Intergroup Engineering sunt companiile care au castigat contractele, cu o valoare cumulata de 5,74 milioane de lei (fara TVA) si vor trebui sa elaboreze documentatiile respective in urmatoarele 9 luni.
Lotul 1 (0,9 km), prevede extinderea liniei de tramvai in zona Pietei Unirii, prin care se va lega linia de tramvai 32, de la poalele Dealului Mitropoliei, cu linia de tramvai 21, spre strada Sfanta Vineri. Acesta a fost atribuit companiei Metroul SA, cu o valoare a Studiului de Fezabilitate de 1,04 milioane de lei (fara TVA). 
Lotul 2 va face conexiunile dintre liniile de tramvai din zona de sud-est si cele din nord-est, prin extinderea retelei ferate cu aproximativ 10,8 kilometri, intre Bd. Chisinau si str. Alexandru Anghel, prin Bd. Nicolae Grigorescu - Str. Iuliu Hatieganu - Sos. Vitan-Barzesti - Str. Sergent Ion Iriceanu - Str. Turnu Magurele - Str. Luica. Contractul a fost atribuit tot companiei Metroul SA si are o valoare de 3,97 milioane de lei (fara TVA).
Lotul 3 vizeaza prelungirea liniei de tramvai cu aproximativ 1,4 km, intre str. Gratioasa si complexul comercial Baneasa si are o valoare de 1,37 milioane de lei. Acesta a fost atribuit companiei Intergroup Engineering.
Lotul 4, in valoare de 4,6 milioane de lei, presupune extinderea liniei de tramvai cu 1,6 km, intre bucla de intoarcere din str. Mezes si complexul comercial Colosseum. Acesta a fost atribuit companiei Intergroup Engineering.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
noark
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
ness project
Acvatot 2019
MAKITA
Ubitech
siniat
theda mar
strabag nivel 1
concelex
viarom
leviatan
rigips
CDS

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander