Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - SUCEAVA: Parteneriat cu CNAIR pentru documentatia DX Suceava-Baia Mare
SUCEAVA: Parteneriat cu CNAIR pentru documentatia DX Suceava-Baia Mare
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 10 Mai 2024 11:34
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat un acord de parteneriat dintre administratie si Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), reprezentata de directorul general, Cristian Pistol, pentru constructia drumului de mare viteza Suceava - Baia Mare, lot 3 Suceava - Vatra Dornei, tronsonul Suceava - Gura Humorului. Acordul are in vedere, astfel, realizarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic de executie pentru tronsonul care leaga Suceava de Gura Humorului.
"CJ Suceava va elabora documentatia prin licitatie pentru tronsonul de autostrada a nordului cu pornire din zona soselei de centura a Sucevei, Sf. Ilie, pe ruta Tolva - Dragoiesti - Berchisesti - Capu Codrului - centura Gura Humorului. In acelasi fel am procedat si pentru varianta ocolitoare a orasului Gura Humorului si am castigat mult timp, circa 2 ani de zile. Acum, la sfarsitul lunii, mai asteptam scoaterea la licitatie a lucrarilor de executie a tronsonului Suceava pana la Gura Humorului si, pentru ca dorim sa grabim aceste lucrari, CJ Suceava va continua sa se implice in aceste proiecte", a transmis Gheorghe Flutur.
 
 
CJ Suceava si CNAIR mai realizeaza, in parteneriat, proiecte precum drumul rapid Suceava - Botosani, varianta ocolitoare a orasului Gura Humorului, drumul paralel cu frontiera Ucrainei Vicovu de Sus - Climauti, dar si autostrada A7. "Aceasta implicare inseamna si raspundere, dar si scurtarea termenelor de asteptare si garantia ca lucrurile se vor intampla", a precizat oficialul.
Drumul de mare viteza (autostrada/ drum expres) Baia Mare - Suceava are o lungime de peste 300 km si include trei loturi: Baia Mare - Dej - Bistrita (145 km), Bistrita - Vatra Dornei (63 km) si Vatra Dornei - Suceava (107 km).
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
konsent
MAKITA
BogArt
Acvatot 2019
ness project
strabag nivel 1
EDIT-Structural
siniat
noark
leviatan
quadratum
Ubitech
CDS
concelex
rigips
viarom
CONCEPT STRUCTURE
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander