Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - ARISTON Thermo va inchide anul 2020 cu afaceri in crestere, pe piata din Romania
ARISTON Thermo va inchide anul 2020 cu afaceri in crestere, pe piata din Romania
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 23 Nov 2020 06:55
Vanzarile realizate de Ariston Thermo Romania, liderul pietei locale de centrale termice si boilere electrice, s-au inscris pe un trend crescator in primele noua luni ale acestui an, tendinta estimata a se mentine pana la finalul lui 2020, in pofida crizei generate de pandemia de coronavirus. Dezvoltarea favorabila a sectorului de constructii, dar si strategia de business a companiei au contribuit la aceasta evolutie.
"Ajutati de pozitia de lider, de reteaua de distributie si service, dar si de noile directii de business si produse lansate (pompe de caldura, cazane ELCO), am inregistrat, la finalul primelor 9 luni, o cifra de afaceri in crestere fata de anul trecut si estimam pentru finalul acestui an sa mentinem acest trend. Prognozele realizate la inceputul pandemiei au prevazut reducerea necesarului de spatii de birouri pe fondul tendintei in crestere a angajatilor de a lucra de acasa. In acelasi timp, insa, au fost implementate si reguli stricte de distantare fizica, iar balanta a inclinat spre nevoia de mai mult spatiu si spre necesitatea de a fi redusa densitatea angajatilor din cladirile de birouri. Astfel, in primele 6 luni ale anului 2020, stocurile de birouri din clasele A si B au crescut cu 3% si acum se ridica la 3,22 milioane mp. Noile spatii de birouri livrate in prima jumatate a anului au fost de aproximativ 100.000 de metri patrati, conform studiilor oficiale. In acelasi timp, pentru piata de spatii logistice, specialistii estimeaza o crestere importanta in contextul dezvoltarii comertului online. Astfel, potrivit datelor oficiale, pana la finalul anului 2020 piata de spatii logistice va depasi bariera de 5 milioane mp, iar asteptarea este ca in perioada 2021 - 2022 sa fie adaugati la stoc inca cel putin 1,5 milioane mp", precizeaza Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania.
Premisele pentru piata instalatiilor HVAC sunt, astfel, favorabile, planurile dezvoltatorilor urmand a genera cerere importanta pentru sistemele ELCO, brandul german de cazane pentru incalzire de capacitati mari, parte din portofoliul Ariston Thermo. Potrivit estimarilor companiei, vanzarile de cazane ELCO vor inregistra o crestere de 20% in acest an, comparativ cu nivelul din 2019.
 
Consolidare a prezentei pe piata si a portofoliului de produse
Obiectivul principal al Ariston Thermo pe termen mediu si lung este reprezentat de consolidarea pozitiei pe piata din Romania, prin extinderea retelei de distributie si service, dar si asigurarea unei cresteri pe termen lung. De asemenea, compania continua ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BogArt
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
SSAB
rigips
theda mar
konsent
CDS
ness project
Acvatot 2019
quadratum
strabag nivel 1
Ubitech
viarom
concelex
SIGM
MAKITA
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
siniat
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander