Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - DAIKIN: Estimari de consolidare cu 15% a cererii pe segmentul rezidential
DAIKIN: Estimari de consolidare cu 15% a cererii pe segmentul rezidential
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Ovidiu Stefanescu 24 Feb 2016 10:39
Rezultatele financiare ale trimestrului al treilea al anului fiscal, care se incheie la 31 martie 2016, indica pentru furnizorul nipon de solutii HVAC Daikin vanzari de 1.551,7 miliarde yeni (13,53 miliarde USD), constituind o majorare de 8% fata de perioada de referinta. In conditiile date, expertii grupului au revizuit inclusiv previziunile pentru intregul exercitiu curent, anul in curs urmand sa se incheie cu venituri de 2.090 miliarde yeni, ceea ce reprezinta o majorare de 9%. Pe segmentul instalatiilor de conditionare a aerului, vanzarile au totalizat 1.389,5 miliarde yeni (+8%), la finele lunii martie a.c. fiind de asteptat ca acestea sa atinga 1.860 miliarde yeni. Cele mai bune dinamici din punct de vedere geografic au fost raportate de subsidiarele din Orientul Mijlociu si cele doua Americi (cu 17%, respectiv 16%), livrarile din Europa sporind cu 10%, pana la 188,1 miliarde yeni. Analiza pietei comunitare indica o consolidare a cererii pe segmentul rezidential, atat ca urmare a caniculei, cat si ca o consecinta a consolidarii retelei de distributie de care Daikin dispune in zona, precum si a capacitatilor locale de productie. Astfel, in cazul pietei beneficiarilor casnici, in primele noua luni ale anului fiscal in curs, livrarile au sporit cu 43%, pentru intregul exercitiu financiar fiind estimat un avans de minimum 15% pentru sistemele Daikin, in conditiile in care piata in ansamblul sau va suferi o contractie de 7%. Daikin Airconditioning Central Europe - Romania a comunicat, pentru 2014, o cifra de afaceri de 65,2 milioane de lei, produsele specifice fiind distribuite la nivelul intregului teritoriu prin intermediul unei retele de dealeri. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
noark
SIGM
rigips
quadratum
MAKITA
leviatan
ness project
Acvatot 2019
SSAB
EDIT-Structural
viarom
konsent
Ubitech
Arduro
siniat
BogArt
concelex
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander