Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - GRUNDFOS vizeaza o cota de 45% pe piata de pompe de circulatie domestice
GRUNDFOS vizeaza o cota de 45% pe piata de pompe de circulatie domestice
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 01 Iul 2014 17:06
Grundfos Pompe Romania, subsidiara grupului danez Grundfos, are in vedere atingerea unei cote de 45% pe piata locala a pompelor de circulatie domestice, obiectivul fiind stabilit concomitent cu lansarea unei noi game de astfel de produse, care respecta cerintele Directivei 2015 EuP (au un indice de eficienta energetica mai mic de 0,23). Pompa UPS2 este disponibila la nivel national incepand din luna iunie 2014, fiind disponibila atat in magazinele de bricolaj, cat si prin intermediul distribuitorilor autorizati Grundfos. "Directiva EuP este o abreviere pentru Directiva Produselor Consumatoare de Energie. Regulamentul nu se refera doar la consumul de energie, ci urmareste sa reduca si impactul general negativ asupra mediului al anumitor produse. De la 1 august 2015, pompele de circulatie independente si fara etansare, precum si cele de circulatie fara etansare care sunt integrate in produse, trebuie sa aiba un indice de eficienta a energiei (EEI), de maximum 0,23. Indicele de eficienta a energiei este diferenta dintre consumul anual al produsului si consumul standard al unui model similar tipic", se arata intr-un comunicat al Grundfos.
Cu o productie anuala de peste 16 milioane de unitati, Grundfos este cel mai mare furnizor mondial de pompe de circulatie. Totodata, compania produce motoare electrice pentru pompe standard si submersibile si comercializeaza sisteme electronice de inalta tehnologie pentru controlul si monitorizarea pompelor. Grupul Grundfos este reprezentat prin peste 80 de companii in mai mult de 55 de tari.
La nivel national, Grundfos Pompe Romania a realizat, anul trecut, vanzari de 13,6 milioane de euro, in crestere cu 2% fata de nivelul de 13,3 milioane de euro inregistrat in 2012. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
viarom
concelex
ness project
rigips
BogArt
noark
Acvatot 2019
siniat
Ubitech
theda mar
MAKITA
CDS
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
EDIT-Structural
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
konsent

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander