Agenda Constructiilor
Luni, 22 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - AUSTROTHERM a preluat Zentyss, producator local de polistiren extrudat
AUSTROTHERM a preluat Zentyss, producator local de polistiren extrudat
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 28 Oct 2022 12:41
Grupul Austrotherm, unul dintre principalii furnizori de izolatii termice de protectie climatica din Europa Centrala si de Est, a achizitionat 100% producatorul de izolatii XPS al brandului Zentyss, in urma unei tranzactii incheiate cu succes.
Locatia din Arad va fi integrata in familia Austrotherm cu intreaga forta de munca. Achizitia sporeste securitatea aprovizionarii si diversifica gama de produse pentru clientii din Romania si din tarile invecinate. Locatia buna a Aradului face posibila optimizarea rutelor de transport catre clienti, ceea ce reduce drastic emisiile de CO2. Austrotherm planuieste sa investeasca in continuare in aceasta locatie in anii urmatori. Partile au convenit sa nu divulge pretul de achizitie.
Producatorul brandului de polistiren extrudat Zentyss si Austrotherm Romania sunt perfect complementare. Pozitia noastra de lider in domeniul XPS in Romania este acum consolidata. Ma bucur in mod deosebit sa urez bun venit in echipa noastra unui numar de 106 colegi noi. Prima noastra sarcina va fi sa castigam increderea fiecarui angajat. Am dori apoi sa valorificam impreuna sinergiile existente si sa imbunatatim serviciile. In viitor, clientii nostri vor beneficia de livrari mai rapide si mai flexibile", a declarat Klaus Haberfellner, directorul general al Austrotherm GmbH, comentand finalizarea cu succes a preluarii companiei.
 
Austrotherm si-a consolidat pozitia de lider in Romania si pentru viitor
Austrotherm este deja foarte bine pozitionat in Romania, avand facilitati de productie EPS si XPS in Bucuresti, Calan – Deva si in Horia, in nord-estul Romaniei, cu un total de peste 250 de angajati.
 
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BogArt
Arduro
siniat
ERBASU CONSTRUCT
ness project
strabag nivel 1
EDIT-Structural
theda mar
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
viarom
rigips
CDS
konsent
noark
SIGM
leviatan
quadratum
MAKITA
concelex
SSAB
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander