Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - Etex Building Performance l-a numit director industrial pe Cristian Moldovan
Etex Building Performance l-a numit director industrial pe Cristian Moldovan
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 21 Feb 2023 12:15
Etex Building Performance (Siniat Romania), producator de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi si parte a Grupului Etex, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii si pionier in domeniul constructiilor usoare, are un nou director industrial. Cu o experienta de 3 ani si jumatate in cadrul Etex Building Performance SEE, domnul Cristian Moldovan a preluat functia de Director Industrial dupa ce in ultimii doi ani a ocupat pozitia de Manager al fabricii de ipsosuri, gleturi si tencuieli de la Aghiresu, judetul Cluj. In calitate de manager al fabricii de la Aghiresu, Cristian Moldovan a coordonat proiectul de modernizare al instalatiei de insacuire si paletizare, procesul de implementare de echipamente noi pentru dezvoltarea gamei de produse, modernizarea sistemelor de filtrare, necesare pentru a crea un mediu de lucru mai sanatos si dezvoltarea noii cariere de la Dumbrava. Absolvent al Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, Cristian Moldovan s-a bucurat, de asemenea, de 3 ani de experienta internationala dobandita in Arabia Saudita.
“Cunostintele acumulate in cei 18 ani de cand activeaza in domeniu, viziunea, dorinta de a inova dublata de capacitatea de a inspira si de a motiva fac din Cristian Moldovan candidatul perfect pentru acest post” a spus Andrei Popa, CEO SEE al Etex Building Performance. “Inovatia sta la baza strategiei de business a Etex, iar Cristian Moldovan are atitudinea si viziunea necesare pentru a orienta, din pozitia de director industrial, echipa si afacerea Etex catre succes.”
“Sunt onorat de increderea primita,” a spus Cristian Moldovan, Director Industrial Etex Building Performance. “Strategia de business a Etex este una de succes, iar asta, alaturi de o echipa foarte bine pregatita si motivata din care ma bucur ca fac parte, face din Etex un actor capabil sa se impuna intr-un mediu in permanenta schimbare cum este piata materialelor de constructii.”
Continua evolutie din sectorul constructiilor atrage dupa sine nevoia de a inova in permanenta, ceea ce presupune un efort continuu pentru promovarea talentelor orientate catre performanta. Succesul Etex in a raspunde cerintelor tot mai diverse ale pietei este vizibil in numarul mare de produse inovatoare lansate in ultimii 4 ani, iar meritul se datoreaza in cea mai mare parte echipei pe care am inchegat-o de-a lungul anilor. Extrem de motivata si capabila, aceasta echipa a contribuit fundamental la indeplinirea viziunii noastre de a crea solutii si materiale pentru constructii mai sigure si mai sustenabile.
 
man and machineALLBIMALLBIMhiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
leviatan
MAKITA
leviatan
strabag nivel 1
BALTIC
Acvatot 2019
rigips
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
grundfos
CDS
noark
viarom
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica