Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - ETEX: Grupul finalizeaza achizitia producatorului de sisteme de izolatii URSA
ETEX: Grupul finalizeaza achizitia producatorului de sisteme de izolatii URSA
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 21 Iul 2022 12:42
Etex, producator global de materiale de constructii si pionier in domeniul constructiilor usoare, isi imbogateste gama de produse si solutii oferite clientilor prin achizitia URSA, lider european pe piata de vata minerala de sticla si extrudat de polistiren. Prin adaugarea URSA in portofoliu, Etex isi extinde capacitatea de a oferi solutii si materiale pentru constructia de spatii de locuit mai sigure, sustenabile si inteligente.
“Brandul URSA ofera o gama larga de solutii de izolare pentru anveloparea cladirilor, dar si tavane si pereti despartitori pentru interioare. URSA impartaseste multe dintre valorile Etex, inclusiv sustenabilitatea, eficienta modelului de afaceri , management si echipe puternice si implicate. Produsele si solutiile Etex si URSA abordeaza unele dintre megatendintele momentului cu impact asupra lumii noastre, in special incalzirea climatica si deficitul de resurse”, a declarat Jochen Friedrichs (foto), CEO al URSA si noul sef al Diviziei de Izolatii la Etex.
“URSA este un brand cu notorietate pe piata materialelor de constructii care aduce valoare adaugata portofoliului nostru, alaturi de Siniat, Promat si Equitone. Aceasta achizitie raspunde cerintelor din ce in ce mai complexe ale pietelor, in special din zona Europei de Sud-Est, unde sunt solicitate oferte complet integrate. In urmatoarea perioada, alaturi de colegii de la URSA, ne vom concentra pe a identifica cele mai bune variante de a raspunde acestor nevoi. Sustenabilitatea este o directie strategica pentru Etex, iar noi ne vom concentra eforturile pentru a continua sa oferim produse sustenabile si performante clientilor nostri”, a declarat Andrei Popa, Country Sales Manager Romania & SEE Etex Siniat Building Performance.
Materialele de izolare joaca un rol esential in vederea obtinerii eficientei energetice, un deziderat la nivelul continentului european unde doar 25% dintre cladiri sunt eficiente energetic. Odata cu URSA, Etex adauga o a cincea tehnologie portofoliului sau si confirma ambitia grupului de a deveni jucator global pe piata materialelor de constructii usoare si sustenabile. Tranzactia a fost initiata la inceputul anului si a fost finalizata la inceputul lunii iunie.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineALLBIMVideoConfAC-iulhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
rigips
MAKITA
viarom
Acvatot 2019
strabag nivel 1
leviatan
CDS
Ubitech
FRONTALE
theda mar
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
BA 2023
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica