Agenda Constructiilor
Luni, 22 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - ETEX: Grupul finalizeaza achizitia producatorului de sisteme de izolatii URSA
ETEX: Grupul finalizeaza achizitia producatorului de sisteme de izolatii URSA
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 21 Iul 2022 12:42
Etex, producator global de materiale de constructii si pionier in domeniul constructiilor usoare, isi imbogateste gama de produse si solutii oferite clientilor prin achizitia URSA, lider european pe piata de vata minerala de sticla si extrudat de polistiren. Prin adaugarea URSA in portofoliu, Etex isi extinde capacitatea de a oferi solutii si materiale pentru constructia de spatii de locuit mai sigure, sustenabile si inteligente.
“Brandul URSA ofera o gama larga de solutii de izolare pentru anveloparea cladirilor, dar si tavane si pereti despartitori pentru interioare. URSA impartaseste multe dintre valorile Etex, inclusiv sustenabilitatea, eficienta modelului de afaceri , management si echipe puternice si implicate. Produsele si solutiile Etex si URSA abordeaza unele dintre megatendintele momentului cu impact asupra lumii noastre, in special incalzirea climatica si deficitul de resurse”, a declarat Jochen Friedrichs (foto), CEO al URSA si noul sef al Diviziei de Izolatii la Etex.
“URSA este un brand cu notorietate pe piata materialelor de constructii care aduce valoare adaugata portofoliului nostru, alaturi de Siniat, Promat si Equitone. Aceasta achizitie raspunde cerintelor din ce in ce mai complexe ale pietelor, in special din zona Europei de Sud-Est, unde sunt solicitate oferte complet integrate. In urmatoarea perioada, alaturi de colegii de la URSA, ne vom concentra pe a identifica cele mai bune variante de a raspunde acestor nevoi. Sustenabilitatea este o directie strategica pentru Etex, iar noi ne vom concentra eforturile pentru a continua sa oferim produse sustenabile si performante clientilor nostri”, a declarat Andrei Popa, Country Sales Manager Romania & SEE Etex Siniat Building Performance.
Materialele de izolare joaca un rol esential in vederea obtinerii eficientei energetice, un deziderat la nivelul continentului european unde doar 25% dintre cladiri sunt eficiente energetic. Odata cu URSA, Etex adauga o a cincea tehnologie portofoliului sau si confirma ambitia grupului de a deveni jucator global pe piata materialelor de constructii usoare si sustenabile. Tranzactia a fost initiata la inceputul anului si a fost finalizata la inceputul lunii iunie.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
Arduro
MAKITA
theda mar
noark
konsent
rigips
Ubitech
Acvatot 2019
ness project
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
CDS
SSAB
leviatan
viarom
strabag nivel 1
BogArt
quadratum
siniat
SIGM

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander