Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - Knauf Insulation a finalizat tranzactia de preluare a fabricii Gecsat Tarnaveni
Knauf Insulation a finalizat tranzactia de preluare a fabricii Gecsat Tarnaveni
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 04 Mar 2022 11:13
Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata materialelor izolante, parte a Grupului Knauf, anunta finalizarea tranzactiei comunicate la inceputul acestui an si devine oficial proprietarul fabricii de vata minerala de sticla Gecsat S.A. din Tarnaveni, judetul Mures. Incepand cu aceasta luna, compania demareaza procesul de modernizare a spatiului si de retehnologizare a liniei de productie a fabricii Knauf Insulation Tarnaveni.
“In prezent, ne aflam in proces de evaluare a spatiului si a capacitatii de productie actuale. Pentru imbunatatirea operatiunilor, a functionalitatii fabricii dar si a spatiului exterior, am inceput actiunile de curatare si eliberare a zonelor de constructii care nu se mai afla intr-o stare buna si a altor cladiri vechi si dezafectate, pentru amenajarea unor noi spatii logistice”, declara Adrian Garofeanu, Director General Knauf Insulation Romania si Bulgaria.
„Apreciez decizia Knauf Insulation de a investi in Tarnaveni si sunt convins ca aceasta investitie va aduce un plus de valoare comunitatii noastre. O fabrica moderna, la cele mai inalte standarde europene, reprezinta un proiect de importanta pentru regiune, ce va contribui la dezvoltarea economiei locale si la bunastarea locuitorilor din Tarnaveni. Colaboram indreaproape cu reprezentantii companiei si ii asiguram de sprijinul nostru”, a declarat Sorin Meghesan, Primarul Municipiului Tarnaveni.
In momentul de fata, la fabrica din Tarnaveni isi desfasoara activitatea peste 40 de angajati, care vor beneficia de conditii de munca, de instruire si de pachete de beneficii la standardele Knauf Insulation.
Procesul de modernizare va asigura conditii superioare si sigure de lucru pentru angajati si solutii de cea mai inalta calitate pentru clienti, dar si cele mai inalte standarde de responsabilitate ecologica, in conformitate cu angajamentul companiei Pentru o lume mai buna.
”Vom implementa tehnologii de ultima ora la fabrica Knauf Insulation Tarnaveni, prin alinierea proceselor de fabricatie la standardele grupului, ce va permite producerea de vata minerala din sticla cu tehnologia inovativa ECOSE®, asadar vom acorda o atentie deosebita protectiei mediului inconjurator”, adauga Adrian Garofeanu.
Un produs superior din punct de vedere al sustenabilitatii, vata minerala de sticla produsa de Knauf Insulation contine pana la 80% materiale reciclate de inalta calitate, fiind obținuta prin topirea nisipului și a zgurii de sticlă. Totodata, este prima din categoria produselor de vata minerala, certificata oficial in Europa cu eticheta DECLARE si detine certificatul EUROFINS GOLD pentru calitatea aerului la interior. Solutiile Knauf Insulation cu tehnologia ECOSE® detin certificarea Eurofins Indoor Air Comfort Gold pentru calitatea aerului din interior, ofera proprietati excelente de izolare termica, fonica si protectie la incendiu si sunt fabricate din sticla reciclata pana la 80%.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
rigips
MAKITA
leviatan
strabag nivel 1
leviatan
Ubitech
FRONTALE
hilti
BMI_Icopal
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere