Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - KUMA a livrat lavoare pentru cladirile de birouri The Light si The Bridge
KUMA a livrat lavoare pentru cladirile de birouri The Light si The Bridge
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 05 Iun 2020 09:56
 
Producatorul de lavoare si mobilier pentru baie Kuma a livrate lavoare pentru proiecte de referinta pentru piata romaneasca, precum cladirile de birouri The Light, The Bridge - Forte Partners, dar si pentru echiparea grupurilor sanitare din cadrul Aeroportului Henri Coanda - Otopeni.
In cadrul proiectului The Light, cladire de birouri de clasa A cu regim de inaltime de 11 etaje, situata in zona Politehnica, pe terenul fostei fabrici Pumac, dezvoltatorul River Development a avut la dispozitie o gama variata de concepte Kuma, dintre care a ales lavoarul Kuma cu boluri multiple (4 boluri RONDO 35), turnate in suprafata continua cu blatul si cu o lungime de 360 cm. Culoarea aleasa pentru acest proiect a fost Galaxy (negru), care confera un plus de eleganta spatiului. Lavoarul a fost realizat din Rector (material marca inregistrata Kuma), un material turnat, produs prin tehnologia Solid Surface, cu o suprafata eleganta, mat-satinata. Turnat intr-o frumoasa suprafata omogena matasoasa, materialul este rezistent la substantele chimice si impiedica dezvoltarea bacteriana. Materialul Rector este o reteta proprie Kuma. In plus, Solid Surface previne acumularea de murdarie si faciliteaza curatarea, un aspect esential pentru spatiile publice. Pentru accesorizarea lavoarului s-a optat pentru un decupaj pentru cosurile de gunoi in blat. Pentru acest proiect, proiectantul a ales ca montajul lavoarelor sa se realizeze pe mobilier, pentru a castiga spatiu si a asigura o zona de depozitare generoasa. 
Kuma Romania lucreaza alaturi de grupul Bog'Art in dezvoltarea de cladiri de birouri, hoteluri, scoli si impreuna promoveaza linia inovatoare de lavoare publice Kuma realizate din materiale compozite. Printre proiectele realizate se enumera si The Bridge - Forte Partners, care cuprinde 3 cladiri de birouri de clasa A, cu 10 etaje, in zona Grozavesti. Dezvoltatorul a ales pentru acest proiect lavoarele Kuma cu boluri multiple (doua si trei boluri SQUARE 70), blatul fiind turnat in suprafata continua cu bolul. Unul dintre modelele alese este realizat din marmura alba Kuma cu finisaj semigloss. Marmura Kuma este un material compozit turnat, de o calitate inalta, obtinut dintr-un mix de granule de marmura naturala combinate cu rasini poliesterice. Partea exterioara este acoperita cu un gelcoat sanitar, fara pori, menit sa ofere o rezistenta ridicata, impermeabilitate dar si proprietati antibacteriene. Materialul se curata si se intretine usor. Suprafata finisata semigloss, prezinta si avantajul de a nu scoate deloc in evidenta micile zgarieturi ce apar inerent in cazul uzului zilnic, specific spatiilor publice.
Produsele Kuma combina forme si volume moderne pentru un produs final nu doar atragator din punct de vedere estetic ci si extrem de practic. Montajul lavoarelor suspendate raspunde tuturor cerintelor functionale si estetice ale dezvoltatorilor. Designul este elementul cheie care defineste conceptul lavoarelor, datorita acelui rebord specific – rama frontala care confera o linie eleganta, minimalista, dar are si rolul practic de a ascunde sistemul de fixare si scurgerile. O micro-arhitectura cu particularitati estetice ce subliniaza caracterul exclusivitatii si al inovatiei.
De mentionat este faptul ca ambele proiecte Kuma au implicat proiectarea personalizata a obiectelor sanitare (custom made), adaptandu-se, astfel, perfect la caracteristicile fiecărui spatiu in care au fost instalate. 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
gamma_2021AUTODESKALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
strabag nivel 1
cv water 2021
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
hidroplasto
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere