Agenda Constructiilor
Marti, 14 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ASRO intensifica eforturile pentru adaptarea standardizarii la era digitala
ASRO intensifica eforturile pentru adaptarea standardizarii la era digitala
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Ian 2020 14:24
Ne aflam in secolul informatiei, iar schimbarile continue, menite sa ne construiasca un trai mai bun, ne demonstreaza ca pe langa gestionarea prezentului incercam, cu din ce in ce mai multa ardoare, sa definim viitorul.
Intrucat standardizarea este o activitate orientata spre viitor, definind prin documente tehnice standardizate modul in care facem posibila tranzitia catre viitor intr-un mod eficient, sigur si durabil, observam ca aceasta activitate devine tot mai esentiala pentru industria, societatea si economia globala. Astfel, Programul de lucru al CEN si CENELEC pentru anul 2020 ofera o imagine de ansamblu asupra principalelor evolutii din stadardizare si asupra domeniilor strategice prioritare ale CEN si CENELEC in cele 14 sectoare si 3 teme orizontale de activitate.
Acesta furnizeaza informatii structurate referitoare la comitetele tehnice implicate in realizarea standardelor, numarul de standarde care vor fi publicate de CEN si CENELEC in anul curent si planurile de colaborare viitoare ale organizatiei cu alte institutii europene.
Printre obiectivele CEN si CENELEC pentru anul 2020 se regasesc, de asemenea, si cresterea gradului de constientizare cu privire la valoarea standardelor pentru piata unica, punerea in aplicare a noilor prioritati politice ale Comisiei Europene, precum este Pactul ecologic european, in care CEN si CENELEC au o activitate de standardizare cuprinzatoare sau contributia la eliminarea barierelor din calea comertului pe piata mondiala si colaborarea stransa cu ISO si IEC.
Digitalizarea continua sa fie o prioritate in cadrul Agendei organizatiilor europene de standardizare care vor consolida in lunile urmatoare eforturile de adaptare a sistemului de standardizare la era digitala.
Asadar, initiativele din Programul de lucru CEN si CENELEC arata in mod clar ca anul 2020 va fi unul fundamental pentru evolutia Sistemului european de standardizare, si prin implicarea tuturor partilor interesate din Europa si din intreaga lume - prin viziunea, dedicarea, entuziasmul si angajamentul acestora - va continua construirea unui model european de standardizare eficient si de succes in beneficiul economiei si al cetatenilor Europei.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTeraSteelALLBIMCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
elmas 2017
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
hilti
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere