Agenda Constructiilor
Joi, 28 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Canicula e aici. Angajatorii trebuie sa asigure suficienta apa de baut la locul de munca
Canicula e aici. Angajatorii trebuie sa asigure suficienta apa de baut la locul de munca
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 01 Iul 2022 10:01
Desi traim cu senzatia asta - mai ales cand formulam, simplu si simplist, generalizari de tipul „vara, lumea e in vacanta”- nu toata lumea pleaca in vacanta, nu toata vara. Viata continua si in lunile fierbinti ale verii - numai ca temperaturile ridicate vin cu o problema suplimentara. Acel „consumati minimum doi litri de apa pe zi” pe care-i auzim la radio si TV nu mai e deloc un mesaj optional. Costurile pentru sanatate in ignorarea acestei reguli de baza a functionarii organismului uman le depasesc pe cele ale efortului de a ne educa sa bem cata apa ne trebuie, in fiecare zi.
 
Orele de munca de peste zi se „simt” altfel pe canicula, indiferent daca se munceste intr-un spatiu cu aer conditionat sau sub cerul liber. Caldura va pune, cum va avea ocazia, presiune pe organism si, implicit, si pe starea de bine, si pe performanta profesionala.
 
E nevoie, asadar, de apa buna de baut – in cantitati mari. De unde o iei fara sa umpli birourile, santierul sau cantina de PET-uri? Sau daca nu ai incredere in apa de la robinet sau de la putul din apropiere...?
 
De la La Fantana. Pentru ca orice provocare legata de aprovizionarea cu apa la locul de munca ai avea, La Fantana are o solutie potrivita si care face ca apa de baut sa nu mai fie o problema.
 
Pentru birouri sau alte spatii inchise, exista abonamente la dozatoare de apa – fie de tipul watercooler, cu apa imbuteliata, livrata constant si in cantitatile necesare, fie de tip POU (purificatoare Point Of Use), care se racordeaza la reteaua de apa din cladire si ofera apa filtrata, rece sau fiebinte.
 
Ambele tipuri de sisteme de hidratare au avantaje si se preteaza unor anumite conditii de utilizare. Dozatoarele de tip watercooler depind doar de alimentarea cu curent electric a zonei acoperite in care acestea vor functiona. Asta le face pretabile si unor zone de munca mai greu accesibile, cum sunt santierele ori depozitele. Dozatoarele de tip POU (purificatoarele), pe de alta parte, sunt mult mai rentabile din perspectiva volumului de apa consumat si nu depind de momentul livrarii de apa, de exemplu. Evident, acestea trebuie racordate la o sursa de apa potabila, pretandu-se la utilizare in spatii construite si folosite (birouri, institutii, spitale etc.).
 
In ambele cazuri, La Fantana ofera nu doar aceste aparate in custodie, pe baza de abonament. Le si instaleaza, ofera unui reprezentant al clientului un training de utilizare si asigura mentenanta si servisarea acestora. Iar in cazul sistemeleoor watercooler, desigur, La Fantana asigura si livrarea la timp a numarului convenit de bidoane cu apa.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMman and machineVideoConfAC-iulALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
FRONTALE
noark
rigips
leviatan
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
viarom
BALTIC
grundfos
theda mar
CDS
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica