Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CONCURSUL Saint-Gobain Multi Comfort promoveaza principiile de sustenabilitate
CONCURSUL Saint-Gobain Multi Comfort promoveaza principiile de sustenabilitate
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 06 Mar 2019 07:25
Milano se confrunta cu o noua etapa de dezvoltare, astfel incat pana in anul 2030 peste 12.000 de persoane vor avea peste 85 de ani, iar mai mult de 50.000 de locuitori vor reprezenta populatia tanara, cu varsta cuprinsa intre 19 si 34 de ani, informeaza un comunicat al Saint-Gobain. Planul autoritatilor pentru acest oras, aflat in etapa de elaborare, urmareste o dezvoltare favorabila incluziunii, pentru orice locuitor din Milano, eforturile urmand sa fie concentrate spre transformarea intregii zone urbane, atat in centru, cat si la periferie. In acelasi timp, dezvoltarea trebuie sa fie sustenabila si urmareste imbunatatirea calitatii vietii tuturor persoanelor care traiesc in Milano. Pana in 2030, municipalitatea din Milano se asteapta ca acest oras sa fie un adevarat pol pentru o retea globala care leaga oamenii si locurile prin noi platforme, atragand prin oportunitati de dezvoltare personala, profesionala si sociala, sporind respectul fata de mediul inconjurator si stimuland o atitudine durabila in ceea ce priveste procesul de regenerare continua in cadrul dezvoltarii orasului.
In contextul respectiv  se desfasoara concursul international pentru studenti Multi Comfort, editia a XV-a, organizat de Saint-Gobain, in colaborare cu primaria din Milano, a carui tema este „Revitalizarea si reconectarea urbana a zonei statiei de metrou Crescenzago, in conformitate cu planul strategic Milano 2030”. Participantii trebuie sa creeze o viziune pentru dezvoltarea viitoare si sustenabila a zonei statiei de metrou Crescenzago, integrata in spatiul urban, tinand cont de contextul regional al ariei de referinta. Proiectul va necesita renovarea a trei cladiri existente, legate de o noua constructie cu utilizare mixta, inclusiv spatii rezidentiale, zone publice si servicii. Proiectele propuse trebuie sa fie inovatoare, durabile, eficiente din punct de vedere energetic si aliniate la criteriile concursului Multi Comfort, dupa cum se mai precizeaza in comunicat. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere