Agenda Constructiilor
Luni, 25 Martie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - C&W ECHINOX administreaza proiecte de retail si birouri de peste 160.000 mp
C&W ECHINOX administreaza proiecte de retail si birouri de peste 160.000 mp
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 14 Mar 2019 14:03
Firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnata sa administreze cladirea de birouri One Victoriei Center (fosta Bucharest Corporate Center) din Bucuresti, centru de afaceri reprezentativ, situat in centrul de afaceri al Bucurestiului (Central Business District).
Ca urmare a acestei decizii, Cushman & Wakefield Echinox va avea atributii ȋn gestionarea activitatii de zi cu zi ȋn cadrul proiectului, printr-o echipa de specialisti atat on-site, cat si la sediul central, coordonati de catre Mihaela Petruescu, Head of Asset Services.
One Victoriei Center este o cladire situata la intersectia strazilor Buzesti si Gheorghe Polizu din zona Piata Victoriei, cu o suprafata ȋnchiriabila de aproximativ 12.000 de metri patrati distribuiti pe parter si 13 etaje supraterane, fiind unul dintre imobilele emblematice din centrul de business al Capitalei, fost sediu al unor companii precum Generali sau IBM. Imobilul, parte din portofoliul One United Properties a atras noi chiriasi, precum BRD sau Food Panda.
Zona CBD ȋnregistra la finalului anului 2018 o rata de neocupare a spatiilor de birouri de 4,6%, nivel sub media Bucurestiului, de 8,6%, fiind de-a lungul timpului una dintre zonele cu cele mai mici rate de disponibilitate de la nivelul Capitalei.
Alexandra Grigoras, Leasing & Marketing Manager, One Office, divizia de birouri a One United Properties: ”Intr-o piata a birourilor extrem de competitiva, calitatea serviciilor oferite chiriasilor este un element care face din ce ȋn ce mai mult diferenta ȋntre proiecte. One Victoriei Center este o cladire de calitate, situata ȋntr-o zona privilegiata, ȋn apropierea celor mai importante noduri de transport ale orasului, iar prin managementul Cushman & Wakefield Echinox suntem siguri ca actualii si viitorii nostri chiriasi vor beneficia de o gama de servicii pe masura.”
Pentru Cushman & Wakefield Echinox, noul mandat coincide cu extinderea serviciilor oferite prin intermediul departamentului de administrare a proprietatilor, care ȋsi schimba denumirea din Property Management ȋn Asset Services.
Mihaela Petruescu, Head of Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox: „Suntem mandri de extinderea portofoliului de proprietati pe care le administram cu un nou proiect de birouri, respectiv cladirea One Victoriei Center. Strategia noastra preȋntampina cerintele, nevoile si asteptarile proprietarilor si chiriasilor, ȋn egala masura. Am regandit serviciile oferite, pentru ca astazi clientii ȋsi doresc mai mult decat property management. Pentru a fi mai productivi, mai sanatosi si mai creativi, angajatii au nevoie un spatiu de lucru atractiv, ȋntr-o cladire de birouri ofertanta, cu programe de hospitality si wellness, pe langa sistemele tehnice performante, organizarea de evenimente sau realizarea de sondaje pentru identificarea nivelului de satisfactie a chiriasilor.”
Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanta imobiliara de top pe piata locala, activand ȋn toate segmentele pietei imobiliare. Departamentul de Asset Management al companiei a inaugurat ȋn 2018 prima academie de training din industria de real estate, Drawing Business Value Academy, si administreaza ȋn prezent proiecte de retail si birouri cu o suprafata ȋnchiriabila de peste 160.000 de metri patrati ȋn Bucuresti si alte orase.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor - nr. 141 (Martie-Aprilie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023