Agenda Constructiilor
Miercuri, 16 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DELTA STUDIO investeste un milion euro in reamenajarea showroom-ului din Capitala
DELTA STUDIO investeste un milion euro in reamenajarea showroom-ului din Capitala
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 26 Oct 2018 15:45
Delta Studio a inaugurat 1.000 mp de noi ambiente la etajul 1 al showroom-ului principal din Bucuresti. Incepand de azi, vizitatorii pot vedea, in premiera in Romania, cele mai noi colectii de mobilier italian si spaniol, lansate in primavara la Salone del Mobile Milano, cel mai important eveniment international de profil. Colectiile expuse sunt acompaniate de cele mai noi finisaje, sanitare, baterii si solutii de amenajare inovatoare de la furnizori de top.
In fiecare an, Delta Studio reamenajeaza showroom-ul principal conform ultimelor tendinte de la targurile internationale de profil. Anul acesta, intre noutatile expuse se numara mobilier realizat de cele mai importante branduri din industrie: Poliform, Gamadecor, Arketipo Firenze, Ditre Italia, CorteZari, Bontempi. Delta Studio expune si mobilier productie proprie, brandul Formmat, reinterpretat anul acesta potrivit noilor tendinte in design interior.
„Anul acesta am investit 1 milion de euro in reamenajarea showroom-ului principal din Bucuresti. Acesta este un prim pas in strategia noastra de dezvoltare - ne propunem ca, in urmatorii doi ani, Delta Studio sa fie cel mai important reper in materie de amenajari interioare din Romania”, a declarat Dragos Bonea, director general Delta Studio.
Cristina Golban, arhitecta de interior care s-a ocupat de reamenajarea showroom-ului impreuna cu arh. int. Oana Deacu, a declarat:: „Ne-am propus sa cream un spatiu unitar, unde sa avem expuse branduri si stiluri diverse, prezentate astfel incat sa se subordoneze unui concept unitar. Consideram ca am pus in valoare fiecare piesa de mobilier, selectata de noi in aprilie 2018, la Targul de Mobila de la Milano”.
Timp de o luna, vizitatorii showroom-ului vor putea admira si achizitiona si o expozitie de produse luxury de la producatorii de sanitare si baterii. La evenimentul de inaugurare, intitulat #weareluxury, au participat peste 300 de invitati, care s-au delectat cu un concert Muse Quartet si o tombola cu premii.
Delta Studio este lider si reper important pe piata amenajarilor interioare de lux din Romania, detinand o retea de 12 showroom-uri in cele mai importante orase din tara, avand o experienta de peste 20 de ani si reprezentand cele mai importante branduri existente la nivel mondial.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADghid_proiectareLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere