Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELI Park 1 include 50.000 mp de spatii industriale /birouri si va fi livrat in 2020
ELI Park 1 include 50.000 mp de spatii industriale /birouri si va fi livrat in 2020
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Nov 2019 13:11
Compania de consultanta imobiliara Colliers International Romania a fost desemnata sa ofere servicii de property management pentru prima faza a parcului industrial ELI Park 1, in suprafata de 20.000 mp. Acesta este primul proiect al Element Industrial, dezvoltator roman de spatii industriale si logistice, si al patrulea parc logistic administrat de Colliers. Astfel, suprafata de spatii industriale administrate de Colliers in Bucuresti si in marile orase regionale ajunge la 130.000 mp, dintr-un total de peste 500.000 mp care include si cladiri de birouri.
„In Romania, piata serviciilor de property management pentru spatii industriale si logistice se afla in stare incipienta. Prin urmare, este incurajator sa vedem un proprietar de astfel de spatii, aflat la prima dezvoltare, care externalizeaza aceste servicii pentru a asigura o mai buna performanta a proiectului ”, a declarat Oana Adjudeanu, Director Property Management in cadrul departamentului Real Estate Management Services al Colliers International.
„Echipa de property management a Colliers a dezvoltat o colaborare de lunga durata cu proprietarii de spatii industriale si a ajuns acum la al patrulea proiect logistic administrat, devenind lider pe aceasta nisa. Din portofoliul total de peste 500.000 mp, care include si birouri, 130.000 mp sunt spatii industriale”, a incheiat Oana Adjudeanu.
Parcul industrial ELI Park 1, dezvoltat de Element Industrial, este localizat intr-un puternic hub logistic, in regiunea Chitila-Buftea, cu bun acces catre nordul Bucurestiului si la forta de munca din zona. Prima faza de 20.000 mp a fost livrata in luna septembrie si inchiriata deja catre producatorul de electrocasnice, Arctic. Proiectul este conectat la linii de transport in comun si se afla la 4 km distanta de centura Capitalei, avand si acces direct la un drum national cu patru benzi, DN7, si acces imediat la autostrazile A1, A2 si A3.
Suprafata totala a ELI Park 1 va fi de 50.000 mp spatii industriale si birouri, faza a doua urmand a fi livrata anul viitor. Intregul proiect va fi dezvoltat respectand standardele internationale de clasa A, iar investitia totala se va ridica la peste 25 de milioane de euro.
„Dezvoltarea la standarde internationale de clasa A face parte din identitatea Element Industrial, iar administrarea ulterioara a proprietatilor din portofoliu in mod eficient si profesionist ne ajuta sa oferim clientilor nostri o experienta completa de inalta calitate”, explica Muler Onofrei, CEO & Co-Founder Element Industrial.
Ca parte a mandatului de property management pentru cei 20.000 mp de spatii industriale ai ELI Park 1, echipa de Real Estate Management Services a Colliers va gestiona relatia dintre proprietar, furnizori si chiriasi actuali sau potentiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operationala, servicii financiare si raportare catre proprietar.
Portofoliul administrat de Colliers International mai include: Business Garden Bucharest, The Office din Cluj-Napoca, The Bridge, Hermes Business Campus, Stefan cel Mare Building, Art Business Center, portofoliul de birouri detinut de Adam America, Allianz Office Building Brasov si Vox Technology Park din Timisoara, precum si trei parcuri industriale in Timisoara, Brasov si Arad.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKjungheinrichgamma_2021VideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
leviatan
cv water 2021
CELCO 2020
rigips
leviatan
Acvatot 2019
hidroplasto
hilti
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
bienala
AICPS_30
AHK 2018
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere