Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELMAS se doteaza cu panouri fotovoltaice pe propria hala de productie
ELMAS se doteaza cu panouri fotovoltaice pe propria hala de productie
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 13 Apr 2018 15:58
Compania brasoveana Elmas a ajuns la aproximativ 360 de angajati la finele anului trecut, urmand ca anul acesta sa se apropie de 400 de locuri de munca create la Brasov, anunta reprezentantii societatii. „Cautam ingineri mecanici, ingineri de vanzari, ingineri tehnologi, electromecanici, sudori, operatori CNC, lacatusi mecanici”, arata compania. Elmas a investit anul trecut 1,5 milioane de euro in constructia si utilarea unei cantine moderne la fabrica de macarale industriale si structuri metalice, in montarea unui stocator de gaze tehnice, precum si in retehnologizarea facilitatilor de productie.
Pentru acest an, compania si-a programat investitii importante in montarea de panouri fotovoltaice pe propria hala de productie cu o suprafata de 5.000 de metri patrati (exclusiv pentru consumul propriu de energie), in retehnologizarea fabricii de macarale industriale si structuri metalice prin achizitia unui centru CNC cu cap de debitare cu plasma pentru profile si tevi, laser tracker portabil pentru masuratori 3D, in realizarea unui sistem de monitorizare a parametrilor de consum electric (masura prevazuta in baza certificarii ISO 5001 pentru managementul energiei, obtinuta in 2017), precum si in continuarea proiectului „Parcarii automatizate Hirscher“ din centrul istoric al Brasovului.
Anul trecut, compania a dezvoltat si implementat proiectele Arhisafe, o solutie de arhivare pentru spatii restranse, ascensorul electric Cirro A, precum si macaralele pivotante Elmas. Compania se asteapta la o crestere a business-ului in urmatorii ani. „Va exista o crestere sustenabila intre 5 si 7%, bazandu-ne in special pe dezvoltarea exportului. Volumul comenzilor este in crestere si ne-am optimizat productia de macarale industriale si structuri metalice pentru lucrul in doua schimburi”, explica reprezentantii companiei.
Compania Elmas Brasov a fost infiintata in 1990, avand capital 100% romanesc. Activitatea principala a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat si manipulat. Sediul central al societatii este in Brasov, spatiile de productie, depozitare, reparatii si cel administrativ intinzandu-se pe o suprafata de 70.000 de metri patrati. Compania are opt puncte de lucru la nivel national si trei societati comerciale cu acelasi obiect de activitate in tarile vecine Moldova, Bulgaria, Ungaria.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelALLBIMACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere