Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ILFOV: Alsim Alarko intocmeste proiectul Lotului 2 al Autostrazii de Centura Sud (A0)
ILFOV: Alsim Alarko intocmeste proiectul Lotului 2 al Autostrazii de Centura Sud (A0)
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 04 Apr 2019 13:30
Consiliul Judetean a organizat la sediul din strada Ernest Juvara o intalnire intre factorii implicati in realizarea autostrazii de centura a Bucurestiului (A0). La discutii au participat reprezentanti ai Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), reprezentanti ai firmei Alsim Alarko, care se va ocupa de proiectarea si de executia lotului 2 din Autostrada A0, reprezentanti ai Agentiei Nationale de Cadastru si primari sau reprezentanti ai primariilor din Magurele, Jilava, Bragadiru, Darasti, 1 Decembrie si Vidra.
Compania turca Alsim Alarko va proiecta si construi Lotul 2 (16,3 km) al Autostrazii de Centura Sud (A0). Durata contractului este de 102 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 30 luni perioada de executie a lucrarilor si 60 de luni perioada de garantie a lucrarilor. Lotul 2 al autostrazii A0 interseteaza localitatile: Vidra, Jilava, 1 Decembrie, Darasti, Magurele, Bragadiru. Pe acest lot vor fi construite 2 noduri rutiere, 15 pasaje si 2 poduri.
Constructorul turc are un an de zile termen pentru studiile (geotehnic, topografic, identificarea utilitatilor) necesare intocmirii proiectului. CNAIR a cerut Consiliului Judetean sprijin pentru ca impreuna cu primariile sa faciliteze accesul antreprenorului pe terenurile private din zona autostrazii, pentru realizarea studiilor necesare.
Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov: “Noi suntem cei mai interesati in realizarea acestui obiectiv de investitii, pentru ca drumurile bune aduc bani mai multi in judet, ceea ce inseamna dezvoltare economica si cresterea calitatii vietii. Am invitat si primarii la aceasta discutie, pentru ca ei sunt reprezentantii cetatenilor. Autostrada nu se poate construi fara exproprieri in zona. De aceea, le cer primarilor sa fie parte activa in acest proiect, sa identifice proprietarii, sa discute cu ei si sa le explice care sunt prevederile legale. Pentru constructorul turc si pentru CNAIR am un singur mesaj: Ne gasiti oricand aveti nevoie de noi si va acordam tot sprijinul de care aveti nevoie!”.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere