Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IMOBILIARIUM: Investitie de 45 milioane euro in noul proiect rezidential Eden Lake
IMOBILIARIUM: Investitie de 45 milioane euro in noul proiect rezidential Eden Lake
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Mai 2019 15:45
Dezvoltatorii de pe piata imobiliara romaneasca au inteles ca nu mai e suficient sa vinzi apartamente, ci e nevoie de locuinte care sa ofere mai mult noilor clienti. Iar conceptul de a aduce la un loc tot ce are nevoie locatarul pentru a se simti bine acasa ia avant odata cu noile proiecte imobiliare lansate.
Daca pana acum 2-3 ani clientii care erau in cautarea unei locuinte noi se multumeau daca primeau un loc de parcare in pretul platit, acum cerintele sunt mai ridicate. Acest lucru i-a facut pe dezvoltatori sa gaseasca solutii pentru a atrage mai usor clientii prin oferirea unor servicii si facilitati care ridica nivelul de trai la bloc. Astfel, interesul pentru asa numitele apartamente all inclusive este in crestere, iar potentialul acestor tipuri de locuinte este urias si in viitor.
„Vorbim despre locuinte care practic ofera locuitorilor un nivel superior de locuire. Nu mai este vorba doar despre a avea unde sa dormi si sa mananci, e nevoie de mai mult. Traim in orase din ce in ce mai aglomerate, la serviciu suntem stresati, mersul la cumparaturi a devenit un calvar din cauza traficului. Asa ca timpul pentru a merge intr-un parc sau pentru a ne relaxa intr-un centru SPA nu mai exista. De aici a pornit si ideea noastra de a construi pentru binele locatarului. Vrem ca viitorii locatari sa spuna ca s-au mutat intr-un resort, nu intr-un bloc de locuinte. Vrem sa se simta in vacanta si in curtea blocului.” (Andreea Ilina - General Manager Eden Lake)
Un proiect imobiliar cu facilitatile unui resort
Proiectul Eden Lake este nou pe piata din Romania si aduce cele mai multe facilitati oferite de un ansamblu imobiliar viitorilor locatari, avand dotari ca precum un adevarat resort. Dezvoltatorul construieste 387 de unitati locative, de 2, 3 si 4 camere in cartierul Pipera, pe malul lacului Saulei. Investitia totala in proiect fiind de peste 45 milioane de euro.
Proiectul Eden a fost gandit sa ofere locatarilor locuinta mult dorita, chiar daca se afla intr-un bloc si nu este o casa. Locatarii beneficiaza de 2 piscine atat in interior, cat si in exterior, un centru SPA, supermarket, restaurant, pastry shop, zone de lobby pentru evenimente sociale cu mica biblioteca si spatii pentru discutii, dar si loc de joaca, prize pentru masini electrice, pista de alergare si zona de fitness in aer liber.
„70% din suprafata complexului reprezinta spatiile verzi unde se pot face plimbari in aer liber. Ne dorim ca la Eden Lake sa se nasca un mini orasel, unde locatarii sa fie o comunitate frumoasa. Timpul petrecut impreuna cu prietenii si cei dragi este cel mai pretios, dar daca ai si vecini care devin prieteni, atunci noua casa este cea in care vei ramane o viata.” (Andreea Ilina - General Manager Eden Lake)
Proiectul Eden Lake ofera si solutii pentru eficientizarea costurilor la intretinere, fiind construit la cele mai inalte standarde. De asemenea, locatarii beneficiaza inclusiv de spatiu pentru cei care lucreaza de acasa ( lounge bar, hobby room si mailing room).
Noul proiect imobiliar rezidential Eden Lake va fi lansat chiar in acest weekend la targul imobiliar Imobiliarium, unde dezvoltatorul va oferi cadou doua biciclete. Targul Imobiliarium incepe de vineri si va tine pana duminica, locatia fiind parcarea Brico Depot din Baneasa.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelACADCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere