Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PRAKTIKER Romania aniverseaza 14 ani si lanseaza magazinul online
PRAKTIKER Romania aniverseaza 14 ani si lanseaza magazinul online
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 11 Aug 2016 09:57
Praktiker, cel mai cunoscut brand de Do-It-Yourself (DIY) din Romania, aniverseaza 14 ani de activitate pe piata locala de bricolaj prin campania „Premii pe loc pentru toti clientii“, desfasurata la nivel national in perioada 10 august - 6 septembrie.
„Cu ocazia acestei aniversari le oferim clientilor posibilitatea sa castige premii importante. Este modul nostru prin care le multumim ca ne-au fost alaturi timp de 14 ani. Ii asteptam cu o gama variata de produse cu preturi exceptionale, cu stocuri pe masura asteptarilor, cu premii importante, de la reduceri si vouchere valorice pana la excursii in Italia sau chiar pot pleca acasa cu o masina KIA cee’d. De asemenea, venim in sprijinul tuturor celor care vor sa faca amenajari in aceasta perioada, cu posibilitatea de a cumpara in 18 rate cu dobanda 0% prin urmatoarele carduri: Bonus Card, BRD Finance, Cetelem si cardurile EuroLine. Clientii nostri vor gasi in magazinele Praktiker cele mai bune solutii prin care sa isi transforme casa in acasa“, afirma Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.
Lansarea oficiala a magazinului online www.praktiker.ro
Cu ocazia aniversarii de 14 ani, Praktiker Romania anunta, de asemenea, lansarea oficiala a magazinului online www.praktiker.ro, de unde clientii pot comanda momentan peste 8.000 de produse din cele 40.000 comercializate in magazine, numarul acestora crescand de la o luna la alta.
„Lansarea platformei de vanzari online si totodata comunicarea omnichannel sunt unele dintre principalele obiective de business ale companiei Praktiker Romania pentru anul 2016. Magazinul online www.praktiker.ro este pus la dispozitia clientilor inca din luna aprilie, dar il deschidem oficial acum, cu ocazia aniversarii. In acest mod le oferim tuturor clientilor posibilitatea sa se bucure de ofertele si premiile campaniei aniversare «Premii pe loc pentru toti clientii» inclusiv in mediul online si sa aiba parte de aceasta experienta omnichannel“, declara Isabelle Pleska, Director General Praktiker Romania.
 
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
MAKITA
noark
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
Acvatot 2019
concelex
CDS
rigips
theda mar
EDIT-Structural
quadratum
ness project
viarom
konsent
CONCEPT STRUCTURE
leviatan

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander