Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VASTINT extinde Timpuri Noi Square si initiaza proiectul rezidential Sinesti
VASTINT extinde Timpuri Noi Square si initiaza proiectul rezidential Sinesti
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 05 Nov 2019 13:41
Vastint Romania a primit certificarea LEED Platinum pentru cele trei cladiri de birouri Business Garden Bucuresti, clasandu-se pe locul trei la nivel mondial pentru cladirea A, in categoria Core & Shell, cu 98 de puncte si locul doi in Europa, urmata indeaproape de celelalte doua cladiri B & C. Business Garden Bucuresti devine proiectul de birouri cu cel mai mare punctaj LEED din CEE.
LEED, sau Leadership in Energy and Environmental Design, este cel mai utilizat sistem de evaluare a cladirilor ecologice din lume, disponibil pentru aproape toate tipurile de proiecte de cladiri, comunitati si case, oferind cadrul pentru a crea cladiri verzi sanatoase, extrem de eficiente si cu economii de costuri. Certificarea LEED este un simbol recunoscut la nivel global al realizarii durabilitatii.
Antoniu Panait, Managing Director, Vastint Romania: „Aceasta este o realizare extraordinara si este recompensa pentru toata munca depusa de catre echipa noastra. Suntem mai mult decat incantati sa vedem ca Business Garden Bucuresti, al doilea proiect pe care l-am livrat in Bucuresti a obtinut locul trei la nivel mondial in ceea ce priveste scorul LEED pentru cladirea A si cel mai bun punctaj de certificare din Romania pentru intregul proiect, in categoria cladiri de birouri. Acest rezultat este cea mai buna dovada de recunoastere pe care o puteam obtine si este o asigurare pentru chiriasii nostri ca vom oferi calitatea inalta pe care am promis-o.
Proiectele livrate pana in prezent sunt definite de standarde ridicate in constructii, Business Garden Bucuresti, avand 43.000 mp, a fost inchiriat in proportie de 65%, desi acesta a fost livrat in anul 2019, in timp ce Timpuri Noi Square are in acest moment un grad de inchiriere de peste 90%. Motivati de aceste rezultate, vom incepe in curand constructia a peste 50.000 mp ce reprezinta a doua faza a Timpuri Noi Square si suntem in proces de initiere a proiectului rezidential Sisesti.
Obtinerea certificarii LEED Platinum cu unul dintre cele mai mari scoruri din Europa, arata recunoasterea efortului pe care Vastint il depune pentru a aduce pe piata proiecte durabile ce reduc consumul de energie si apa, precum si risipa operationala. Ne propunem acelasi standard de inalta certificare ecologica pentru toate proiectele noastre.”
Avand in vedere preocuparile privind durabilitatea si mediul din zilele noastre, este foarte important sa dovedim, cu ajutorul unei certificari recunoscute la nivel mondial, ca o cladire moderna este capabila sa ofere spatii de birou eficiente, confortabile si durabile, care economisesc energie, apa si resurse, genereaza mai putine deseuri si sprijina sanatatea. Aceasta reduce costurile operationale, creste productivitatea si contribuie la pastrarea angajatilor.
Personalul din Business Garden Bucuresti beneficiaza de o calitate ridicata a mediului interior, cu un sistem de aerisire si ventilatie silentioasa, sanatoasa, controlul confortului termic, echipamente electrice cu economie de energie, iluminare cu LED complet si tehnologie de reducere a consumului de apa. In plus, exista o zona verde semnificativa reprezentand 30% din proiect, potrivita pentru relaxarea angajatilor in aer liber, avand totusi optiunea de a se bucura de receptiile cu zone comune functionale. Fiind localizat in apropierea mai multor mijloace de transport permite accesul usor cu metroul sau orice alt mijloc de transport public. Parcarea include spatii prioritare si facilitati pentru biciclisti ce includ atat dusuri cat si vestiare special amenajate.
 
ALLBIMCOVID-19TeraSteelACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere