Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Vox Vertical Village executa lucrarile la structura cladirii de 14 milioane euro
Vox Vertical Village executa lucrarile la structura cladirii de 14 milioane euro
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 16 Apr 2019 13:29
Toate locuintele din cadrul proiectului rezidential Vox Vertical Village, care se va livra in Timisoara la finalul lui 2019, vor fi echipate cu sisteme smart home de ultima generatie, al caror preturi pleaca de la 4.000 de euro si ating si 10.000 de euro in cazul penthouse-urilor. Vanzarile in cadrul proiectului au atins 20%, in prezent realizandu-se lucrari la radierul dintre etajul intai si al doilea. Proiectul va reuni 120 de locuinte intr-o cladire cu 10 niveluri, investitia realizata in dezvoltarea proiectului ridicandu-se la 14 milioane de euro.
”Pretul ramane principalul factor de decizie pe piata rezidentiala insa in zona superioara a segmentului middle market si pe cel premium conteaza deja o serie intreaga de alti factori, cum ar fi conceptul proiectului sau gradul de tehnologizare a locuintei. Ne apropiem de anul 2020, aproape totul este la doar o atingere iar locuintele trebuie sa tina pasul”, a declarat Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului.
Astfel, locuintele din cadrul Vox Vertical Village vor fi echipate cu sisteme inteligente prin care se vor putea controla iluminatul si temperatura ambientala, atat prin actionare directa cat si prin senzori de miscare care pot ridica sau scadea, spre exemplu, temperatura in functie de prezenta unei persoane.
De asemenea, sistemele audio - video din locuinta, rulourile, perdele si draperiile, aerul conditionat si sistemele pentru securitatea locuintei - detectie inundatie, incendiu, efractie si camere de supraveghere - vor putea fi controlate atat prin intermediul telfoanelor inteligente, tabletelor sau a ecranelor tactile din locuinte.
Preturile de lista ale sistemelor inteligente incluse in locuintele din cadrul Vox Technology Park pleaca de la 3.500 de euro pentru un apartament cu doua camere si ajung la 9.500 de euro pentru un penthouse cu patru camere, ele fiind incluse in preturile de vanzare.
Vox Vertical Village reprezinta un proiect in premiera pe piata rezidentiala din Romania, presupunand dezvoltarea unui ‚vertical village’, care va include si o ‚padure pe verticala’ formata din peste 1.000 de arbusti si diferite plante care vor fi plantati atat in interiorul proiectului cat si pe terasele locuintelor. Astfel, peste o treime din suprafata construita a Vox Vertical Village va fi reprezentata de catre spatii verzi si terase.
Fiecare locuinta va beneficia de o terasa generoasa, axul central al cladirii urmand sa fie liber, creandu-se astfel un atrium generos, asemanator pietei centrale dintr-o localitate traditionala. Vox Vertical Village va include o serie intreaga de facilitati, precum piscina exterioara, cinema si o sala de fitness complet echipata iar fiecare locuinta va fi echipata cu sisteme inteligente de ultima generatie care vor putea controla toti parametrii existenti.
Aditional inovatiilor la nivel conceptual, Vox Vertical Village va fi dezvoltat dupa principiile sustenabile BREEAM, fapt care va aduce beneficii viitorilor locatari. Vox Vertical Village va dispune si de o parcare subterana si supraterana compusa dintr-un total de 138 de locuri de parcare - 94 in subteran si 44 la nivelul solului. Antreprenorul general al proiectului este PORR Construct, una dintre cele mai mari companii de constructii active in Romania.
Proiectul este dezvoltat in imediata apropiere a Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de catre Vox Property Group in urma unei investitii de 30 de milioane de euro. Compania este activa de mai multi ani pe pe piata rezidentiala din Timisoara, in timp ce Virgil Tornoreanu, managing partner al Vox Property Group, este un antreprenor local de succes, cu activitati pe piata imobiliara si in sectoarele IT&C.
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
EDIT-Structural
CDS
CONCEPT STRUCTURE
siniat
viarom
concelex
rigips
quadratum
leviatan
SIGM
BogArt
Arduro
SSAB
MAKITA
Ubitech
strabag nivel 1
konsent
noark
Acvatot 2019
ness project

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander