Agenda Constructiilor
Marti, 24 Noiembrie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - WIENERBERGER: Iulian MANGALAGIU este noul Managing Director al companiei
WIENERBERGER: Iulian MANGALAGIU este noul Managing Director al companiei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Mai 2019 15:43
Wienerberger Romania anunta numirea, cu efect imediat, a lui Iulian Mangalagiu ca Managing Director si Purtator de Cuvant al board-ului.
Mangalagiu este un expert cu numerosi ani de experienta in domeniul materialelor de constructii. Pe langa expertiza sa extinsa si indelungata, intelege in profunzime toate aspectele acestui business, datorita pozitiei sale anterioare ca CEO la Brikston. Inainte de aceasta, Iulian Mangalagiu a fost Business Unit Manager pentru Henkel Romania si Director de Marketing si Vanzari pentru Rigips Romania. Este inginer constructor si detine un Business EMBA, conferit de Asebuss si Universitatea Kennesaw din Georgia, SUA, precum si o diploma de master in domeniul constructiilor, obtinuta la Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti.
„Suntem foarte bucurosi sa il primim pe Iulian Mangalagiu in echipa noastra si suntem convinsi ca gandirea sa orientata spre succes, precum si calitatile sale de leader vor contribui la dezvoltarea, in continuare, a companiei noastre. Este, de asemenea, important sa accentuam increderea noastra in puternica echipa de management din Romania, care pregateste o fundatie solida pentru cresterea accelerata a business-ului nostru in aceasta tara. Alaturi de el, suntem perfect pregatiti sa ne extindem pozitia de leader in aceasta piata si sa devenim un furnizor de solutii integrate cu accent pe intregul exterior al cladirilor. “ afirma Christof Domenig, CEO al Wienerberger Building Solutions.
Wienerberger a fost prezenta in Romania din 1998 si este una din cele mai mari companii producatoare de materiale de constructii din tara. Aceasta companie opereaza patru unitati de productie pentru caramizi din ceramica si, de asemenea, comercializeaza tigle ceramice sub brandul Tondach, avand in total peste 300 de angajati. Romania este una dintre cele mai mari piete din regiunea CEE si are o piata a materialelor de constructii pentru domeniul rezidential in plina dezvoltare. Caramizile reprezinta unul dintre cele mai populare si frecvent utilizate materiale de constructii in aceasta tara.
Ca parte a acestei schimbari organizationale, Corneliu Fecioru, Director Comercial al Wienerberger Romania, va parasi aceasta pozitie, decizia fiind luata de comun acord. Wienerberger doreste sa-si afirme aprecierea pentru Corneliu Fecioru, pentru realizarile sale si pentru contributia adusa companiei in Romania, pe durata celor 7 ani de lucru impreuna cu Wienerberger.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

COVID-19ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulelmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
rigips
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
hilti
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere