Agenda Constructiilor
Duminica, 22 Iulie 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - DELTA ACM estimeaza incasari de 3,3 milioane de euro din elementele prefabricate
DELTA ACM estimeaza incasari de 3,3 milioane de euro din elementele prefabricate
Producatori & Furnizori Publicat de Simona Ene 21 Mai 2012 09:27
Cel mai important proiect al companiei Delta ACM '93, aflat in derulare in prezent, in cadrul caruia firma efectueaza livrari de elemente prefabricate, este reprezentat de constructia primului tronson ce face parte din Magistrala a V-a a metroului din Capitala (sectiunea Raul Doamnei - Hasdeu). Obiectivul de investitii este realizat de societate, in asociere cu Astaldi, FCC Construccion si AB Construct, Delta ACM executand structura din beton a acestuia, ce necesita circa 45.000 mc de elemente prefabricate.
Stefan Ioan, director general al Delta Antrepriza de Constructii si Montaj '93: „In pofida nivelului scazut al pietei de profil din ultimii ani, in 2011 am inregistrat o usoara crestere - de aproximativ 8% - a cifrei de afaceri, comparativ cu anul anterior. De asemenea, estimam ca tendinta de crestere se va mentine si in 2012, insa majorarea la care ne asteptam nu va depasi nivelul consemnat anul trecut, situandu-se la cel mult 5%. In ceea ce priveste ponderea veniturilor inregistrate din productia si comercializarea de elemente prefabricate, am consemnat incasari de 3,12 milioane de euro in 2011, pentru anul in curs fiind estimate rezultate de circa 3,3 milioane de euro. Din punct de vedere al volumului, anul trecut am efectuat livrari de aproximativ 12.500 mc de produse prefabricate, cresterea prognozata pentru 2012 fiind similara celei valorice. In vederea sustinerii activitatii companiei, am dezvoltat capacitati de productie pentru elementele-suport utilizate in domeniul constructiilor, astfel incat, in prezent, detinem doua unitati pentru executia elementelor prefabricate, acestea fiind amplasate in localitatea Popesti-Leordeni (judetul Ilfov). Capacitatea zilnica de productie pentru panourile prefabricate de mari dimensiuni se situeaza la 1.300 mp, iar elementele precomprimate pot fi realizate la o cota zilnica de 120 mc. Aici producem diferite tipuri de prefabricate, precum: componente din beton pentru constructii (stalpi, scari, grinzi, balcoane, predale, parapeti, pereti sandwich), fatade (perforate, sandwich, arhitecturale din beton), elemente pentru poduri (grinzi si parape?i), sisteme pentru infrastructura (pereti absorbanti si separatoare pentru trafic), componente pentru lucrari edilitare (camine, canalizare si guri de scurgere) etc. In prezent, aprovizionarea se efectueaza in functie de comenzi, materiile prime fiind achizitionate direct de la producatori. Cu toate ca avem o arie nationala de distributie, cele mai multe comenzi provin din Bucuresti si zonele limitrofe. Deoarece produsele rezultate din procesul de fabricatie trebuie sa indeplineasca standarde inalte de calitate, punem accent pe identificarea si contractarea celor mai buni furnizori de materii prime, in componenta sistemelor fiind inclusa cenusa de electrofiltru. Aceasta metoda contribuie la reducerea cantitatii de deseuri depozitate de termocentrale, avand un impact pozitiv asupra mediului”.  
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 135 (Iunie-Iulie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023