Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - NHOOD a numit noi director pentru cele trei linii de business din Romania
NHOOD a numit noi director pentru cele trei linii de business din Romania
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 24 Oct 2023 12:49
In urma structurarii activitatii serviciilor de real-estate in jurul a trei linii de business –  Property & Asset Services (P.A.S.), Resources & Fund Investment (R.F.I.), Development (DEV.) – noul comitet executiv al Nhood Romania este format din 3 directori, unul pentru fiecare linie de business: Gabriela Pistalu - Director PAS, Elena Bocan - Director RFI si Ruxandra Dragomir - Director DEV . Noua guvernanta a Nhood Romania va raporta direct comitetului de conducere al Nhood Corporate, cu sediul in Lille, Franta.
In luna iunie, Nhood anunta o structurare a activitatii serviciilor de real estate, implementata in 10 tari, inclusiv in Franta, tara de origine a companiei. Fiecare dintre aceste linii de afaceri este condusa de un Director la nivel international si unul la nivel local. Nhood are astfel o structura personalizata, creata pe cele mai bune practici pentru o companie de servicii – agilitate, expertiza, centrare pe nevoile oamenilor, clientilor si proiectelor.
Prin urmare, noul comitet executiv al Nhood Romania este format din Gabriela Pistalu - Director P.A.S., Elena Bocan - Director R.F.I. si Ruxandra Dragomir - Director DEV.
Gabriela Pistalu a ocupat in cei 11 ani de activitate la Immochan/Ceetrus si Nhood pozitii succesive in cadrul departamentelor Financiar, Asset si Property, si a participat la toate operatiunile importante care au marcat crearea si evolutia companiei in Romania. 
Departamentul de Property si Asset furnizeaza o paleta larga de servicii, de la managementul cladirilor, managementul chiriasilor, strategie de leasing si specialty leasing, la raportari si finante, servicii ESG si marketing operational.
 
Elena Bocan face parte din echipa Nhood Romania din mai 2023, are o experienta manageriala de peste 15 ani si o atitudine orientata spre zona comerciala si servicii. Experienta ei se intinde pe o perioada de 25 de ani, in care a acumulat cunostinte financiare solide si un palmares consistent pe piata bancara din Romania si Serbia. 
Departamentul R.F.I  inglobeaza activitatea departamentelor financiar-contabil, IT, juridic, resurse umane, control intern, conformitate si comunicare corporativa, avand rolul de a eficientiza operatiunile si de a creste performanta companiei.
 
Ruxandra Dragomir a preluat functia de Director de Dezvoltare al companiei in 2014, fiind responsabila de strategia de dezvoltare si expansiune pe piata locala, in concordanta cu viziunea de transformare si regenerare a oraselor prin proiecte de tipul mixed-use. Anterior, ea a ocupat functia de Director de Dezvoltare pentru Decathlon, unde s-a ocupat de expansiunea retelei de magazine in Romania.
Departamentul Development vine in sprijinul partenerilor cu urmatoarele servicii: studii de oportunitate, de fezabilitate si planuri de business; concept, arhitectura si design; managementul autorizatiilor si al documentelor de conformitate; strategie si executie a constructiei; project management; servicii de expansiune.
De la crearea Nhood, portofoliul de clienti s-a extins dincolo de clientii traditionali, precum Auchan si Ceetrus, iar scopul companiei este de a deservi proprietarii de imobile si autoritatile locale. 2023 este un an al coeziunii si al succeselor pentru Nhood, un an cu o mare dezvoltare a business-ului, de aceea ramanem concentrati pe obiectivele ambitioase de business – sa devenim partenerul preferat de solutii si servicii imobiliare, propunand oferte atractive pentru locuri de viata mai bune, care sa ne permita sa ne diferentiem si sa ne crestem performanta.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
viarom
Acvatot 2019
noark
Ubitech
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
top 500
theda mar
MAKITA
FRONTALE
top 500
concelex
quadratum
top 500
CDS
rigips
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu