Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - CESAROM extinde gama de gresie portelanata rectificata cu protectie antibacterana
CESAROM extinde gama de gresie portelanata rectificata cu protectie antibacterana
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 15 Nov 2023 12:05
Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului Cesarom si unicul producator local de placi ceramice, raspunzand nevoii clientilor de gresie tip parchet, isi extinde gama de gresie portelanata rectificata. 
Aceasta noua serie de produse vine la scurt timp dupa ce, in urma unei investitii de aproximativ 1 milion de euro, Cesarom a pus in functiune noua linie destinata rectificarii placilor ceramice. Prin aceasta investitie, potrivit reprezentantilor Cesarom, compania isi extinde gama de produse premium, rectificate, care beneficiaza de protectia antibacteriana safe+.
Formatul "lamelar" 60x15 cm, rectificat, al noii gresii Cesarom, face parte din asa numita categorie gresie tip parchet, o optiune excelenta pentru orice tip de spatiu, mai ales pentru cel open-space. Muchiile rectificate permit montajul cu rost de minim 1,5 mm, spun expertii Cesarom. Astfel, spatiile placate cu gresia tip parchet, confera amplitudine, au aspect compact si denota eleganta.
Noua gama de gresie Cesarom, tip parchet, portelanata, rectificata, safe+, ofera numeroase avantaje. Aceasta reprezinta o alternativa mai durabila, igienica, usor de intretinut si cu costuri de curatare mult mai reduse. Totodata, asigura un aer proaspat, fara mirosuri neplacute si un mediu mai putin poluat, prin reducerea consumului de agenti chimici agresivi de curatare. In plus, placile rectificate usureaza, in general, procesul de achizitie, iar clientul trebuie sa fie atent doar la codul de nuanta si lotul de productie, inscriptionate pe ambalaj.
Un alt avantaj practic pe care il ofera gresia portelanata este conductivitatea termica. Avand inertie termica ridicata, gresia portelanta, tip parchet, de la Cesarom, reprezinta cea mai rentabila, eficienta si estetica solutie pentru pardoselile incalzite.  
Reprezentantii companiei estimeaza ca gresia rectificata va fi in topul preferintelor romanilor si anunta deja ca noua gama va fi mult diversificata in 2024. 
Potrivit Lasselsberger Ceramics Romania, placile rectificate sunt placi ceramice cu dimensiuni exacte ale caror canturi sunt perfect drepte. Rectificarea se realizeaza dupa scoaterea placilor din cuptorul de ardere si consta in slefuirea canturilor la un unghi de 90 grade.
 
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
theda mar
MAKITA
quadratum
rigips
konsent
leviatan
viarom
concelex
siniat
noark
Ubitech
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ness project
CONCEPT STRUCTURE
CDS

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander