Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - GROHE relanseaza gama de baterii GROHE Swift dedicata proiectelor DIY
GROHE relanseaza gama de baterii GROHE Swift dedicata proiectelor DIY
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 12 Feb 2024 15:13
La inceputul unui nou an, Grohe - un brand international pentru solutii complete de baie, bucatarie si accesorii, relanseaza gama de baterii Grohe Swift pentru a usura renovarile din baie, dar si pentru a le face mai accesibile tuturor.
Parte din portofoliul Grohe QuickFix, aceste baterii contemporane si accesibile, disponibile in diferite dimensiuni, vin cu tot ceea este nevoie pentru a realiza modernizarea perfecta in regim DIY. Produsele sunt integrate intr-un un pachet care te scapa de griji in instalare intrucat includ un manual de instructiuni, instrumentul pentru montaj si un videoclip explicativ usor de urmarit.
O solutie moderna si accesibila, noua baterie Grohe Swift are un design imbunatatit, cu un maner minimalist. Bateria este mai inalta si mai lunga fata de predecesoarea sa, facand-o mai usor de utilizat. Disponibila intr-o gama variata, caracteristicile sale asigura ca este rezistenta si rentabila. Tehnologia de economisire a apei Grohe EcoJoy ajuta la reducerea consumului de apa fara a compromite confortul. Acest lucru se datoreaza si tehnologiei Grohe Long-Life ES, un mecanism integrat de economisire a energiei care permite curgerea apei reci doar atunci cand manerul este in pozitia de mijloc, prevenind astfel utilizarea inutila a apei calde si, implicit, a energiei.
Bateria Grohe Swift este disponibila in mai multe dimensiuni de la S la XL pentru a asigura incadrarea perfecta pentru orice tip de chiuveta. Pentru a crea un aspect uniform in baie, noua  gama GroheSwift ofera optiuni de baterii de dus si cada expuse si incastrate, care sunt usor de instalat si se potrivesc perfect cu orice tip de chiuveta. Acest lucru ofera baza pentru o renovare rapida si eficienta. Iar prin adaugarea unor mici schimbari precum o noua culoare a peretilor si accesorii asortate, modernizarea baii in noul an poate avea un impact chiar mai mare.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
strabag nivel 1
noark
viarom
CONCEPT STRUCTURE
rigips
EDIT-Structural
Ubitech
konsent
leviatan
quadratum
siniat
ERBASU CONSTRUCT
ness project
CDS
MAKITA
BogArt
concelex
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander